Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 24 mars 2014

Kuulumisia

rakas Z  < 3 Espoon kisoista 21.3. (c) Lotta Kettunen


Kisojen jälkeisenä lauantaina mulle iski kauhea migreeni päälle. Mulle tulee aina niin paha migreeni että oksettaa oikeen pahasti enkä voi pitää silmiä ollenkaan auki.. Tämä on sitten jatkunut ihan tälle päivälle asti, tänään onneksi jo vähän hellittänyt iltapäivästä, sen verran että pystyin käymään tallilla juoksuttamassa hevoset. eilinen koko päivä vietettiin sängyn pohjalla :/

 Lauantaina kävin Annun kanssa maneesilla, Hilton oli mukana. Kahden vapaapäivän jälkeen Hilton oli aluksi hidas ja tosi pitkä rungostaan mutta jumppasin sitä jonkin aikaa ja kyllä se siitä parani. Tehtiin sitten vähän piruettityöskentelyjä ja ne taas sujuu todella hyvin oikealle, vasemmalle ei jaksaisi ponnistaa takaa vaan koko laukka jää vähän mitättömäksi. Välillä saan pari hyvää askelta sieltä irti kun raipalla muistutan vasenta takajalkaa alle paremmin.

Minä ja Hilton Sulvan maneesilla, (c) Anna-Karin Åkers
(c) Anna-Karin Åkers

(c) Anna-Karin Åkers

(c) Anna-Karin Åkers

Eilen en sitten tosiaan päässyt tallille lainkaan mutta tänään kävin juoksuttamassa hepat. Molemmat olivat todella pirteinä, Zebbe vähän liiankin pirteenä, mutta hyvä näin koska vähän pelkäsin että se olisi vielä väsynyt pitkän kisapäivän jälkeen pe:na. Se liikkui tosi letkeästi ja kivasti sen jälkeen kun pahimmat pukittelut olivat ohi ;)

Nyt mulla onkin vähän dilemmaa että miten teen Ypäjän kisojen suhteen. Siellä olisi Zebbelle PSG ja Inter 1 pe-la mutta sitten olisi su:na Hiltonille Va B:0... jos en Hiltonia ota mukaan kisoihin meidän ekat kisat ovat vasta Toukokuun alussa :/ ja olishan se kiva saada se radoille ennen omia kisoja täällä Vaasassa.. Vielä ehtii hetken miettiä onneksi mutta olen ihan vaiheessa että miten nyt oikeen teen ! ja siis ajattelin että olisin yhden yön vaan siellä, joten joko pe-la tai la-su, pe-su on aika pitkä aika ja kun luokkia on tosi huonosti mun hevosille niin tuntuu silleen turhalta olla niin kauan...

8 kommentarer

 1. Etkö vois tulla la takas, ridaa hiton ja mennä su sen kaa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. sit tulee ihan liian paljon ajamista edes takas kun meillä kestää 5-6 tuntia ajaa yhteen suuntaan vaasa-ypäjä ;)

   Radera
 2. Mä näkisin, että mene lauantaina zebbellä Inter (ei ole mikään mahdottomuus teille) ja Hiltonilla sunnuntaina va b :) pääsee molemmat pojat. Ikävää jos hiltonin kauden aloitus venyy.

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo siis itseasiassa Zebbelle sopii tuo Inter paljon paremmin kuin PSG ohjelma joten näin mä nyt melkeen päätin että teen, jotta Hiltonkin pääsee mukaan :)

   Radera
 3. Tuutteko nyt viikonloppuna Joensuuhun niihin koulukisoihin? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei olla sinne tulossa, on niin pitkä matka sinne 7.5 tunnin ajomatka) :)

   Radera
 4. kiva postaus :) aika hankala varmaan päättää :D

  SvaraRadera