Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 7 mars 2014

WOW!

Mä taisin saada vahingossa valkoisen Totilaksen kotiin enkä Zebben ;P ei mutta oli ihan mielettömän upea ratsastaa, Nipsu on tehnty ihan sairaan hyvää työtä Zebben kanssa!! (Zebbe tuntui nyt paremmalta kuin mitä se oli kertaakaan sen jälkeen kuin ollut esim Saksassa treenissä) Se oli paljon nopeampi pohkeelle, pyöreämpi ja sujuvampi kaikin puolin. Alkuverkan jälkeen aloitin vähän piruettilaukan kanssa, pienellä ympyrällä piruettilaukassa, yritin saada sen oikeen taipumaan sisäpohkeen ympäri, teki tämän aivan sikahelposti :D  siitä sitten käänsin piruettiin ja tämäkin oli lastenleikkiä :P ja sama juttu molempiin suuntiin. Laukan jälkeen otin sitten ravia, ja siis... WOW!!!
(vanha kuva by Anna-Karin Åkers)


Tahdikas upea passage tuli käskystä kun vaan vähän istui kiinni, ravista tuli mahtavempi ja mahtavempi joka siirtymisen jälkeen, ja ravisulutkin sujuivat todella helposti, ihme ja kumma myös vasen sulku oli todella sujuva, oikealle oli helpompi ja se oli todella hieno kun katsoin peilistä! Nyt pitää vaan ylläpitää tämä mahtava hevonen näin hyvänä ja toivoa että Nipsu pääsee pian tänne Vaasaan valmentamaan! Odottelen vielä videota kun Nipsu ratsastaa, saan sen vloppuna, kun me ei eilen ehditty muuta kun hakea Zebbe kyytiin vaan kun päästiin tallille vasta 17.30 aikoihin ja Vaasaan kestää sen 6 tuntia ajaa. Oli tosi harmi kun olisin tottakai halunnut nähdä livenä kun Nipsu ratsastaa ja päästä itse myös selkään ja saada neuvoja vielä itsekkin mutta ehkä tämä menee näinkin :)

Hilton pääsi kunnon "venytysjumppaan", ratsastin sen toooodella pyöreäksi eteen-alas, pieniä mutta aktiivisia askelia, paljon väistöjä, siirtymisiä ja kaarevia uria. Hilton oli todella iloinen että pääsi taas kunnolla hommiin ja oli oikeen kiva ratsastaa :) se antaa niin mahtavan fiiliksen aina kun sillä ratsastaa, hitto kuinka onkin ollut ikävä ratsastusta!! :)

Maanantaina pitäis saada vähän videomatskua, toivottavasti Zebbe on vielä silloinkin näin hieno ;)

4 kommentarer