Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 1 mars 2014

Kuulumisia

Nyt ollaankin Phi-Phi saarella, ja täällä ollaan maanantaihin saakka. Eilen tehtiin jotain täysin unohtumatonta ja luulen että uusi harrastus sai alkunsa ;) päästiin kokeilemaan kunnon sukellusta, oltiin 13 metrin syvyydellä jopa! Alkuun jännitti tosi paljon mutta kun pääsi sinne alas niin herranjestas, mä olin ihan taivaissa! miten voikaan olla noin kaunista ja ihan kuin uudelle planeetalle olis tullut :P nähtiin jopa 3 haita, siinä kyllä pelotti mutta oli sen arvoista ehdottomasti nähdä ne ihan livenä! Paljon kaikennäköisi ihme-kaloja ja kilpikonnakin nähtiin :) ihan uskomaton kokemus oli ja päätettiin poikaystävän kanssa että seuraavalla reissulla mennään sukeltamaan ja ottamaan se "lisenssi".

Huomenna ajateltiin sitten käydä veneellä kiertämässä nämä tunnetuimmat paikat ympäri Phi Phi:tä, esim Maya Bay ( The Beach elokuvasta) ja jotain muita paikkoja. Maanantaina lähdetään sitten Phukettiin, ja siellä ollaan keskiviikkoon asti. Torstaina sitten takaisin Suomeen.

Zebbe tekee kovaa työtä Nipsun luona ja on käyttäytynyt todella hyvin ja treenit ovat sujuneet myös hyvin! Hilton on reppana joutunut pakkolomalle kun siihen hemmetin maneesiin ei VIELÄKÄÄN pääse ratsastamaan, en oikeesti ymmärrä miten voi kestää noin kaaauaaan :D no mutta nyt oli kentät jo aika hyvässä kunnossa joten to ja pe Hiltonia juoksutettiin, on kuulemma ollut hirveän paljon energiaa :P toivon mukaan Tina pääsee sillä ratsastamaan tänään ja huomenna niin se sais purettua energioita kunnolla ettei vaan mene rikkomaan itseään tarhassa :/

Mulla on jo ihan järkyttävän ikävä hevosia ja arkea, tää lomailu ei oikeen oo mun juttu :P mutta yritän nyt ottaa kaiken irti näistä viimeisistä päivistä ja onhan tää ollut ihan paratiisiloma ja niin paljon ollaan nähty ja tehty :) mutta tuo sukeltaminen on kyllä ollut ehdottomasti paras tähän mennessä, en malttais oikeen odottaa seuraavaan kertaan kun pääsen taas meren pohjalle ;)

Kun tullaan kotiin niin meillä on Zebben kanssa 2 viikkoa aikaa treenata Espoon kisoja varten, tarkoitus ratsastaa siellä 21.3 PSG. Hiltonin kisadebyytti sitten hallimestaruuksissa 6.4, ihanaa kun kisakausi lähenee!

3 kommentarer

 1. Var i Esbo skall ni tävla? Måst ju komma o se er live då ni annars är så långt borta! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tävlingarna e på Priimus stallet :) tävlingsinbjudan finns på kipa, dit kommer sedan också startlistorna :)

   Radera
  2. Oj neeeej! Insåg just att jag e på resa i Norge just då :( Nå, kanske jag får se er sen då det blir fler tävlingar här i söder mot sommaren :) Tack Sophia för en bra blogg, keep up the good work!

   Radera