Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 30 mars 2014

Este-sunnuntai!Flunssa se vaan jatkuu... Onneksi Tina oli niin ihana että hyppäsi molemmilla mun hevosilla tänään, teki sekä hevosille että mulle hyvää! Oli ihan tarpeeks rankkaa vaan laittaa hevoset valmiiksija hoitaa ratsastuksen jälkeen pois ;) mutta oi että kuinka ihanaa oli nähdä hevoset niin iloisina ja onnellisina, molemmat oli sitä mieltä että tänään oli aivan supermega hauskaa hypätä :) kyllä se vaan lämmittää sydäntä kun näkee hevosensa noin iloisina!

Hiltonin kanssa Tina meni ensin alkuverkassa isoa laukkaa eteen ja oli niin kiva nähdä hevosensa maastapäin kuinka se on oikeesti edistynyt talven aikana. Tinahan sillä hyppää aina silloin tällöin ja kyllä sen siinä hyppelyssäkin huomaa miten hevonen on saanut voimaa ja kaikista eniten sitä terävyyttää liikkeeseen, se ei ole ollenkaan hitaan näköinen nyt, eikä se näytä enää niin isolta kun se on jotenkin paljo lyhyeempi rungostaan ja saanut massaa niin on sellainen napakampi paketti eikä niin pitkä ;) Ja Tinakin huomas että on paljon nopeampi ja terävämpi ratsastaa myös kun hyppää!

Hilton oli vähän liian innostunu hyppäämään ISOSTI YLI aluksi ;)


Zebbe oli super mega innoissaan tänään, se on muutenkin ollut todella kuuma ja säpäkkä ulkokentällä joka päivä, mutta se rentoutuu ja rupeaa odottamaan tosi hyvin kun vaan jaksaa tehdä miljoonaa siirtymistä heti alkuun. Tämä toimi myös Tinalla ja Zebbe muuttui ihan silmissä sen 5-10minuutin ajan kun aluksi sai vaan ratsastaa ravi-käynti-ravi siirtymisiä. Esteillä Zebbe hyppäs tosi hienosti ja hyvällä marginaalilla ;) se niin nautti tästä joten ajattelin että Zebben kanssa pitäis oikeesti ruveta hyppäämään enemmän tosissaan se tekee sille niin hyvää!

Tässä vähän videomatskua päivältä:Ja lopuksi vielä pieni kuvapommi :)


"Mä luulen olevani ori" :P23 kommentarer

 1. Voi ei, Zebbe ihan innoissaan, ku piti vielä huuliakin pärisyttää :D Kyllähän noista vois ihan hyviä estehevosiakin tulla, mutta kieltämättä on ne kyllä mageita kouluhevosia :) Millonka tulee se haastepostaus, missä käytte ratsastamassa ratsastuskoulussa? Ja mukavaa kevättä teille! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo Zebbestä tulis varmaan ihan sairaan makee hyppääjäkin :) mutta keskitytään kouluun vakavasti niin noi esteet saa olla niille sellainen hauska juttu ilman mitään paineita :) haastepostaus on tulossa, ollaan mietitty sitä jo mutta valitettavasti aikataulu ei aina anna myöden mutta tulossa se ehdottomasti on tässä pian :)

   Radera
 2. Ihana nähdä kun Zebbe ja Hilton ovat niin innoissaan! Varmasti hepastakin kiva välillä päästä tekemään jotain erilaista kun normaalista, sun heppojen kohdalle se jokin on hyppääminen. hepat näyttää nauttivan 100 prosenttisesti!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. juu todellakin kiva nähdä kun niillä on niin hauskaa, nekin huomaa ettei ole mitään suorituspaineita vaan ne saa hypätä sen takia vaan että se on hauskaa :)

   Radera
 3. Oi ihanat hepoiset ;) Tuo Hiltonin hyppytyyli noissa joissakin kuvissa, haha, söpö :D Mikä satula heposilla muuten on? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo se on vähä erikoinen välillä :P mä en tiedä mikä satula tuo on, se on Tinan oma estesatula :)

   Radera
  2. Se on Bates estesatula, malli on muistaakseni Caprilli. :)
   -Tina

   Radera
 4. Onks sun hepoilla estesatulatki?:oo

  SvaraRadera
 5. Ihana nähdä kouluhevosia, jotka saavat välillä myös irrotella ja nauttia elämästä ! Kaikkea hyvää teille ja onnea tulevaan kisakauteen ! :)

  SvaraRadera
 6. oijoi odotan sitä kun sinäkin taas testaat tuota hyppelemistä !! :)

  SvaraRadera
 7. Ihania hevosia. Vähän enemmän Hilton fanclubiin kallistun, on se niin tajuttoman hyvännäköinen noissa posekuvissakin ... ;)

  SvaraRadera
 8. vaaau mitä estetykkejä ;)

  SvaraRadera
 9. ihania kun nii innoissaan :)

  SvaraRadera
 10. Vähän kiva postaus, Zebe näytti tosi innokkaalta!

  SvaraRadera
 11. Oih, olis pitäny tulla kattomaan ihan livenä:) harmi, että olitiin samaan aikaan just sulvan maneesilla:P

  SvaraRadera
  Svar
  1. seuraavalla kerralla sitte, eiköhän me päästä taas aika säännöllisesti hyppään ku kevät tulee :)

   Radera
 12. Oih, olis pitäny tulla kattomaan ihan livenä, mutta satuttiin olemaan just silloin sulvan maneesilla:)

  SvaraRadera
 13. Oih, olis pitäny tulla kattomaan ihan livenä, mutta satuttiin olemaan just silloin sulvan maneesilla:)

  SvaraRadera
 14. Oho, näyttääpä isolta tuo ekan kuvan este, minkä hyppäät Zebbellä! Huhh, ootko enää varma lajivalinnastas, josko teistä tulis kenttäkisaajia? =DD

  Mitä materiaalia tuo Hiltonilla oleva ihana BVertigon loimi on? =)

  SvaraRadera
 15. Ihanan tyytyväisen olosia hevosia :)

  SvaraRadera
 16. Näistä estevideoista tulee niin hyvä mieli itelle heppojen puolesta niin olis kiva nähä enemmän ja pidempiä videopätkiä hypyistä jne! Nyt noi esim. mitä laitoit ei riitä. :P

  SvaraRadera
 17. Haha okei mä voin ottaa enemmän videokuvaa seuraavalla kerralla ;)

  SvaraRadera