Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 22 mars 2014

Pikainen kisapäivitys.

12 tuntia autossa tänään, lähes 900km ajettu, 5min suorituksen takia ;) oonkohan mä hullu!? No mut pääsin nyt vähän kokeilemaan kisarataa kuitenkin. Zebbe oli kyllä väsynyt tänään, minkä ymmärrän pitkän reissun jälk. Kuitenkin oli kiva kun se pysyi nahoissaan eikä ollut ollenkaan niin rasittava kun se osaa olla melkeen joka kisassa.. Itse olisin voinut ratsastaa paljon paremmin, paljon turhia pieniä rikkeitä tuli, mutta parasta olikin ravisulut mistä sain 6-7 !!! Nää siis ollut 4-5 arvosia... Sain yht 61.14%. Noilla rikkeillä olis viime vuonna tullu huomattavasti huonommat prossat joten eiköhän ne tuosta nouse kun saatais seuraavalla kerralla vähän ehjempi rata ja käynti kuntoon. Rikkeitä oli sisääntulossa, keskiravissa, lisätyssä ravissa, koottu käynti ala-arv, molemmat takarit ala-arv, vaihdot joka neljännellä rikkoi.. Nyt on kyllä harjoiteltavaa... ;)

Mutta Zebbe oli tosi söpö tänään ja oli kiva olla sen kaa reissussa kun sai vähän kontaktia kun se ei ollut niin jännittynyt ja koko ajan menossa lentoon ;) ei edes kyyläillyt radalla mitään! Joten positiivinen fiilis jäi silti vaikka pisteet huonot, mutta hyvä palaute tuomareilta ja tästähän on hyvä lähteä parantamaan!


21 kommentarer

 1. Meinasitteko tulla Kontiolahteen kansallisiin kisoihin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En oikeen tiedä vielä :)

   Radera
 2. Missä paikassa olitte kisoissa?

  SvaraRadera
 3. Kyllä ne pikku"viat" saa pikkuharjoittelulla pois (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu niin saakin, käynti on kuitenkin vähän hankalempi mutta eiköhän sekin parane pikkuhiljaa taas :)

   Radera
 4. Söpö Zebbe! :) Tsemppiä harjoituksiin ja tuleviin kisoihin! Minkä merklinen mahtaa olla Zebben tai Hiltonin nahkariimu, etsiskelen laadukasta nahkariimua, mutta vielä en ole löytänyt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just eilen pysähdyttiin Hööksiin ostamaan tuo nahkariimu Zebbelle, se on JH Collectionin ruskea nahkariimu, oli tosi hieno :)

   Radera
 5. Kuulemma aika monella on kauden ekat kisat mennyt vähän niin ja näin. Kyllä ne tulokset siitä nousee, kun pääsette kisaamaan ja treenaamaan välissä! :)

  SvaraRadera
 6. Etelän taso on kova, mutta hyvinhän sä pärjäsit.8 /15 on hyvää keskitasoa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. niin on, mutta kyllä mä sinne kärkeen haluan ;) kuitenkin meidän alin taso on selvästi noussut, noilla rikkeillä olis viime vuonna tullut ainakin 4% vähemmän joten kyllä se tästä, olen erittäin positiivisellä mielellä nyt, treenit jatkuu ja tiedän tasan tarkkaan mitä pitää parantaa, en luovuta! ;)

   Radera
 7. Aina on suunta ylöspäin! ;)

  SvaraRadera
 8. Olin paikan päällä katsomassa ja hienolle näytti!

  SvaraRadera
  Svar
  1. voi kiitos tosi paljon :) katsoin videon tänään ja zebbe näyttää ainakin mun mielestä tuhat kertaa paremmalta kuin viime vuonna, ne rikkeet pitää vaan korjata niin kyllä se siitä :)

   Radera
  2. olin siinä käärimässä pinteleitä kun tulitte :D

   Radera
 9. Olin myös paikan päällä katsomassa - minun silmään isoin ero aiempaan oli se, että Zebbe näyttää paaaaljon rennommalta kuin ennen ja liikkuminen on jotenkin sujuvampaa, ei pakotettua. Kyllä se siitä! Teillähän oli taas aika suuri hajonta sijaluvuissa, kai sekin näyttää vähän suuntaa siitä että sinne kärkeen on vielä ihan helppo päästä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos et tiedäkkään kuinka kiva oli kuulla tuo :) juuri tuon asian kanssa ollaan työskennelty koko talvi!! Kyllä se siitä lähtee pian suujumaan :)

   Radera
 10. Heippa,

  Olen neljännen vuoden digitaalisen viestinnän opiskelija Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Teen opinnäytetyötäni aiheesta bloggaaminen harrastamisen tukena ja tapauksena tutkin ratsastusta. Olisikohan Sinulla aikaa vastata kyselyyni?

  Kyselyyn vastataan anonyymisti ja vastaukset käsittelen luottamuksellisesti vain opinnäytetyötäni varten. Vastaaminen vie noin 2-5 minuuttia. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi – arvostan suuresti panostasi opinnäytetyöni eduksi!

  Aikaa vastaamiseen on 28.3. asti. Linkki kyselyyn löytyy tästä:

  Kysely bloggaajalle

  Yst. terv.
  Oona Müller
  oona.muller@metropolia.fi

  SvaraRadera
 11. Mutta oikein hyvät prosentit silti! :) Varmasti paranee kun kausi lähtee kunnolla käyntiin ;)

  SvaraRadera
 12. Moikka, pakko kysyä osaavalta kun tuli vastaan hevonen jolla on moutoiltu koulusatulavyö, vähän alla olevan linkin mallinen. Osaisitko neuvoa kummin päin tuo kuuluisi laittaa? :D Nimim. "normaalin mallisia" käyttänyt ;) Pahoittelen, linkki on tosi pitkä!

  http://www.google.fi/imgres?sa=X&biw=1259&bih=863&tbm=isch&tbnid=sHOUAjXAzGnc2M%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.teivonravijaratsastus.fi%2Ffi%2FHevoset%2FRatsun%2Bvarusteet%2FSatulatarvikkeet%2FSatulavy%25C3%25B6t%2F99%2FWintec%2BCAIR%2Bsatulavy%25C3%25B6%2F166&docid=y-2BJvMKP0CHgM&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.teivonravijaratsastus.fi%2Fproduct_pictures%2Fbig%2F166-187-wt.cairvy%2525C3%2525B6.jpg&w=350&h=100&ei=2SUwU4HZEcjL4AT6_oGQCg&zoom=1&ved=0COgCEIQcMFk&iact=rc&dur=312&page=4&start=86&ndsp=29

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anteeksi, kun vastaan Sophian puolesta, mutta tuo kuvassa oleva yläpuoli etupuolelle, siinähän on jaloille tuollaiset syvennykset :)

   Radera