Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 25 februari 2013

2 x rodeoheppaa tänään!

Juu en tiedä mihin mun kouluhevoset on hävinny viikonlopun aikana kun tänään oli kyllä kaksi rodeoheppaa odottamassa mua tallissa ;P Lauantain kävelypäivän lisäksi ne sai vielä eilisen täysin vapaaksi, eli olivat vaan tarhassa ja tänään kyllä huomasi että vapaa vloppu on tehnyt hepoille tosi hyvää, olivat niin energiaa täynnä että huhhu :) Ihanaa nähdä niitä niin, se on kyllä niin äärimmäisen tärkeetä uskaltaa antaa hevosille välillä vähän vapaata jotta ne oikeesti saa palautua (sekä kroppa että pää) treenistä.
Tein ovelan vedon ja juoksutin molemmat tänään kun vähän arvasin että olis ollut aika paljon tekemistä selässä muuten ;P pistin molemmille pessoan päälle, en ole sillä pitkään aikaan juoksuttanut ja teki kyllä tosi hyvää molemmille. Alkurodeoitten jälkeen molemmat työskentelivät todella hyvin ja sai tosi hienosti venytettyä ylälinjaa! Hilton päästi täysin läpi oikealle, se kun on aina ollut vähän vaikeaa sekä selästäpäin että liinassa,mutta nyt se irtos sieltä, joten se oli tosi kiva!
Zebbekin venytti todella hienoa lennokasta ravia ja lopuksi yritin saada sitä taipumaan rennosti eteen alas vasemmalle, se on sen vaikeampi puoli, ja aika hyvin se antoi periksi, ei ihan 100% vielä mutta pikkuhiljaa se tulee sinne :)
p.s Mä oon ihan in löööv mun uuteen banneriin, se on niiin HIANO!! :)

3 kommentarer

 1. Kevättä rinnassa selvästikin myös Zebbellä ja Hiltonilla ;-)
  Meilläkin oli yksi hassuttelija viikoloppuna joka meni hienosti juoksutuksessa :-)Perjantaina ensimmäinen vapaa ties kuinka pitkään aikaan.

  Tänään se oli ratsastaessa aluksi vähän vahva edestä, mutta kun opemme sai energian suuntautumaan työntekoon, niin hyvin meni.

  Minäkin tykkäsin uudesta banneristasi, varsinkin kun pysyi vähän samanhenkisenä kuin edellinen :-)

  SvaraRadera
 2. Hieno banneri on! =)

  Vitsi noi sun koulusaappaat on hienot, onko ne Königsin Sir:it tai Grandgester:it? Haussa olisi kovat koulusaappaat, joissa sisäpuoli ohuempaa nahkaa eli ns. window lining. Osaatko suositella? Hinta max 600 €.

  SvaraRadera
 3. Hei, ulkoasu päivitys! Kivan näköinen :).

  SvaraRadera