Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 10 februari 2013

Kouluhevosta irtohypytetty

Tänään Hilton pääsi oikeen irtohypytykseen, oon itsekin vähän ihmeissäni miten mä uskalsin antaa Hiltonin hypätä maneesissa ja juosta vapaasti ;P hehe mutta sillä oli kunnon arsenaalisuojitus päällä niin olis vaatinu aika paljon että sen jalat olis saanut mitään haavoja tai iskuja :P kannattaa olla varovainen! Myönnän kyllä että olen tosi paranoiidi ja nauroin vähän Hiltonille kun se näytti vähän hassulta kaikki suojitukset jalassa, mutta ei se sen menoa haitannut :)
Hilton nautti kyllä täysillä ja oli niin kiva nähdä että siitä löytyy vähän vauhtia myös ;) se ei hirveen hyvin esteiden yli mennyt vaikka ne oli ihan maahan kaivetut, pudotti melkeen joka kerta, mutta saipahan ainakin tehdä jotain muuta :)

Zebben kanssa käytiin ensin metsässä kävelylenkillä ja sen jälkeen mentin isolle kentälle missä oli kivasti lunta joten ravailtiin ja laukkailtiin siellä sitten, oli oikeen hauskaa ja Zebbekin nautti :)


16 kommentarer

 1. voi ihana hilton :D koulussa kyllä jalkansa hallitsee mutta esteet onkin toinen asia!

  sulla on ihanat hepat ja tykkään blogistas paljon vaikka kauaan en ole vielä ehtinyt seurata. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo se ei oo kyllä mikään estehevonen :P mutta pääasia että sillä on hauskaa ja saa välillä tehdä jotain muuta :) nuo välitkin oli sille liian lyhkäset et seuraavalla kerralla pitää laittaa pidemmät välit niin se ehkä pääsee niitten yli paremmin P kiva kuulla että tykkäät,kiitos :)

   Radera
 2. Hiltonin mielestä aivan liian helppoa. Ottaa vaan vähän isomman askeleen niin pääsee yli :)

  SvaraRadera
 3. eheeh noi jalkasuojaukset XDXD olis kuvitellu et sä oisit peittäny noi peilit ettei heppa mee päin (kaverini heppa irtona juoksi peiliä päin kun ei ollut peitetty)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Suojaa tehokkaasti XD Voi apua en oo ikinä kuullutkaan että hevonen vois juosta peiliä päin, hirveetä! Hilton on niin fiksu niin ei se sellasta tekis ;P oon irtojuoksuttanu sitä ennenkin eikä se ikinä peiliä päin ole yrittänyt mennä, se on kylläkin huutanut omalle peilikuvalleen :D

   Radera
  2. Mun tutun nuori hevonen hyppäsi peiliin, kun luuli että maneesi jatkuu siellä tuon 'esteen' jälkeen. Kyllä noita kuulee valitettavasti.

   Radera
  3. Voi hirveetä :/ ei olis kyllä kiva nähdä sellaista, heppa raukka :(

   Radera
  4. entisellä työpaikalla maneesin peiliin oli juossut kaksi hevosta (vuosien aikavälillä).. ensimmäinen jouduttiin lopettamaan kun niin paljon sai lasista vakavia vammoja.. :/

   Radera
  5. Aika moni on irtojuoksutuksessa innostunut pukkaamaan peilin lähellä ja sitten on tullut sirpaleet alas - muutaman jälkiä olen päässyt siivoilemaan... Erikoista, ettei tallilla ole sääntöä peilien peittämisestä, siitä tulee nimittäin melkoinen show kerätä ne lasinsirut sieltä maneesistakin jos sattuu huono tuuri.

   Hilton piti hauskaa :)

   Radera
  6. Meillä yhdellä isolla maneesitallilla oli sääntönä, että peilit täytyi peittää viltillä jos irtohypytettiin ja suositeltiin myös samaa jos irtojuoksutettiin. Joissakin paikoissa tätä samaa oli. Juuri tuosta ettei hevoset juokse peiliä päin.

   Radera
 4. Hilton and hyvin topatut jalat :3 Söpön näköinen <3

  SvaraRadera
 5. Voi miten söötti Hilton! Näytti ainakin olevan kivaa, eikös se ollut pääasia. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo sillä oli kyllä tosi kivaa, sehän se pointti oli, ei siitä mitään estetykkiä varmaankaan tuu mutta saa vähän vaihtelua välillä :P

   Radera
 6. Hän ei kyllä tainnut yhtään ymmärtää jutun juonta! Ihana Hilton! Naurattaa nämä vastakohdat: Mä kilpailen mun hevosella esteitä, ja hän on siis estehevonen "luonteeltaan",tänään kouluvalmennuksessa haettiin vähän erilaisia kokoamisasteita, ja mun heppa menee kierroksen hienosti, ja juoksee seuraavan kierroksen, ja mun valmentaja vaan nauraa kippurassa hänen luonteelleen, kun hän selvästi etsii sitä vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

  SvaraRadera
 7. O
  his, onpa kiva kun lapsi saa leikkiäkin ;-) ja on vähän soma noiden töppösten kanssa)))

  SvaraRadera
 8. Hyvinhän se hyppää, oletettavasti ei kummiskan ole paljoa hypännyt:) Ja olihan toi jo aika vaikee sarja...:) Lisää vaan ja esteen kokosia, kyllä sileen kulkijallekin alkaa itseluottamusta löytymään esteillä kun saa vaan mennä.. Ja se on oikeesti ihan hyvää jumppaa, vaihtelua sekä mielelle että lihaksille, tasapaino ja coordinaatio paranee. Mullakin kouluhevonen joka oikeastaan pelkäsi esteitä, alotettiin ihan puomeista ja nekin oli aluksi vaikeita mutta sitten pikkuhiljaa itseluotto kasvanut, ja nykyisin voi tehdä ihan kunnon harjotuksia ja ne tekee kyllä hyvää takapäälle ja lavoille..

  SvaraRadera