Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 5 februari 2013

Back to work!

Nyt on hepoilla ollut 3 vapaapäivää putkeen( sis. juoksutusta) joten tänään oli kiva palata töihin :) zebben patti oli nyt hyvän näköinen, eikä aristanut yhtään. Ratsastin n 20 min ehkä, aika kevyeesti, ja tuntui nyt tosi hyvältä ja omalta itseltään, selkä rentona. Rats jälkeen kuitenkin se patti oli vähän ärsyyntynyt, varsinkin sem jälk kun olin sen pessy :/ pitää katsoa miltä näyttää huomenna, haluaisin mennä vähän hyppäämään itse Zebbellä kun kaveri menee Hiltonilla :)
Hilton oli vähän 'horjuva' sain muistuttaa sitä olemaan takajalkojen päällä ja olla suora. Treenasin vähän avoja ja voltteja, ja laukassa loivia kaaria, niinkuin la:n ohjelmassa tulee olemaan :)
Huomenna tosiaan estepvä, toivon että voin mennä vähän zebbenkin kanssa :)

4 kommentarer

 1. Ois huippua jos saisit videoo tai kuvia hypyistä, olis makee nähä miten teillä hyppelyt sujuu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voin yrittää ottaa jtn kännykkävideoita Hiltonista mutta mua ei kukaan saa kuvata jos mä hyppään :D

   Radera
 2. Onko ne calevon bootsit olleet hyvät? Näyttävät kuvissa vähän kapeammilta yläreunasta kun eskat ja sitten taas pidemmiltä... :/

  Toinenkin kysymys olisi :D Kun ratsastat Hiltonia suoraksi ja molemmille jaloille, onko sinulla normaalisti kuinka paljon painoa ohjalla? Kun oman nuoren kanssa minulla on välillä sitä ongelmaa, että kun se menee "hyvin" ja lyhyenä, se tuntuu myös tosi painavalta ohjalle, ts. tuntuu että kiskon sitä koko ajan suusta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! Tässä postauksen kuvassa Zebbellä on eskadronin lampaankarvabootsit :) mutta olen kerran käyttänyt niitä calevon omia ja ne oli kyllä kooltaan samanlaiset kun eskadronin, ainut ero oli ehkä lampaankarvan laatu ja määrä, joka on ehkä vähän huonompi ja vähän väljempi kun eskadronissa, mutte muuten oikeen hyvät ja hintansa arvoiset :)
   Hiltonia yritän aina ratsastaa höyheneen kevyeenä edestä, koska se on niin iso ja vahva hevonen muuten että tulisi suuri ongelma jos se vähäkään rupeaisi edestä vahvakis. Eli aina kun saan sen haluttuun asentoon kevennän kaikkia paujani ja vaan "istun" siinä kunnes taas tarvii korjata sitä. Ainut kerta kun sallin sen olla vähän vahvempi edestä on kun pyydän sitä menemään pari askelta oikeen koottua isoa ravia,eli passagen alkua, koska siinä se tarvitsee vielä tukea kun olen vasta opettamassa sille tätä hommaa :) jos hevonen on vahva niin pitää itse olla vaan tarkkana ettei jää pitämään, vaan puolipidäte ja sitten taas kevyt kontakti suuhun, hevosen täytyy kantaa itse itseään!

   Radera