Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 1 februari 2013

Perjantai-illan valmennus

Hilton oli ensimmäisenä vuorossa ja meni oikeen hyvin, tehtiin avoja ja sulkuja uraa pitkin ravissa, avot sujuu hyvin mutta suluissa en tietenkään saa sitä vielä tarpeeksi taipumaan kun ei oikeen olla niin jyrkästi vielä tehty, mutta vähän ideaa saatiin siihen kuitenkin. Lopussa Hilton rupes jo väsymään mutta sain tehtyä oikeen hienosti pari askelta oikeen koottua laukkaa molempiin suuntiin. Kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen mun isoon elefanttiin ;) Sain myös tosi hyvää palautetta Hiltonista että se on mennyt paljon eteenpäin viime kerrasta, ja KASVANUT :D se on kyllä tosi muhkeassa kunnossa nyt.

Zebben kanssa päätin lopettaa valmennuksen kesken koska se tuntui tosi oudolta, huitoi hännällä ja oli ihan selvästi ärsyyntynyt jostain, en saanut selkää ylös millään ja se vaan kipitti menemään oikeen pienillä askelilla. Ajattelin että selkä on taas mennyt paskaksi, mutta "onneksi" kun otin satulan pois huomasin että se sen patti oli tosi ärsyyntynyt taas kun oli ihan punainen :/ siis eihän sekään mikään hyvä juttu ole mutta parempi että se oli kipeä kuin se että koko selän lihaksisto taas mennyt jumiin.
Kun tulin kotiin katsoin sen uudestaan ja hiton hitto se oli lähtenyt taas vähän paisumaan.. mä en siis kestä!!! Miten voi olla niin herkkä hevonen! Zebbe raukka! Nyt pitää sit TAAS pitää ratsastuksen kanssa paussia ja vaan juoksuttaa.. yritän keksiä kyllä jotain nyt siihen että päästäis mahdollisimman pian treenaan, yhden vinkin sainkin jo että lampaankarvaan voi leikata reiän siihen kohtaan missä patti on niin siihen ei tuu painetta! Pitää katsoa mutta kuitenkin pitää kyllä pitää satula pois selästä nyt ainakin pari päivää.

Että sellaista. jotain videopätkiä Hiltonista löytyy kyllä, ne on todella pimeät vaan kun se maneesi missä oltiin on ihan superpimeä, mutta ehkä latailen niitä jossain vaiheessa nettiin :) nyt en ainakaan jaksa, tulin tallilta kotiin vähän ennen klo23 joten nyt pian nukkumaan että jaksaa huomenna, on nimittäin piiitkä päivä + yö tulossa ;) mutta myös superhauska :D

3 kommentarer

 1. Voi ei, onpas sitkeä paise!
  Mutta voi olla, että tuollaiset ei aina yhdellä hoitokerralla kokonaan puhdistu. Vähän kumma kuitenkin, jos lampaankarva on ollut hevosta vasten, senhän pitäisi olla antibakteerinen.

  Katsellaan sitten videoilta komeaa Hiltonia :-)

  SvaraRadera
 2. Heippa, oliko se siis mätäpaise vai joku muu? Kokeile ihmeessä hydrokortison linimenttiä vaikka useasti päivässä, kortison vähentää ärsytystä ja kun se on alkoholipohjainen se myös desinfioi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Täyttynyt talirauhanen. Täytyy kokeilla tuota kortisonia kiitos vinkistä :)

   Radera