Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 15 februari 2013

FRIDAY!!

Jess, viikon paras päivä on täällä :) aloitin päivän salitreeneillä, crosstrainerilla 30min ja sen jälkeen jalkatreenit, mm mun lempiharjoitus kyykyt! Päivän vietin sitten tekemällä kouluhommia ja illalla tallille.

Zebbe nukkui kun tulin tallille, näytti siltä kuin olisi kuollut :D mutta nousi sitten kiltisti ylös kun tiesi että oltiin menossa pikkuhiljaa töihin :) Ratsastin sen vaan eteen-alas ja annoin sen mennä vaan eteenpäin aika reipasta vauhtia. Huomenna pitää jaksaa sitten Markon valmennuksessa.

Pesin sitten normaaliin tapaan kanget (pesen ne aina käytön jälkeen) ja kiillotin ne vielä silikonisienellä. Tuo sieni on ihan mun lemppari  nahankiillotus, maksaa noin pari euroa ja on ihan superi :)


5 kommentarer

 1. Toi on kyllä ihanaa, että sun hepat lepäilee karsinoissa. Rentoja!

  Minkä näköinen/merkkinen sun sieni on? Mä ostin omani Hööksistä, ja vaikka on ihan OK, haluaisin vähän vielä enemmän kiiltoa antavamman ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. on joo, Zebbe on kyllä huolestuttanut ihmisiä pari kertaa kun se oikeesti näyttää ihan sairaalta kun se nukkuu :D sit se myös kuorsaa aika lujaa välillä ;P mun sieni on Kiwi-merkkinen, niitä voi ostaa ihan "normi" kaupoista, esim minimani, citymarket, löytyy sieltä missä kaikki kengänpuhdistus "jutut" on. Tuo Kiwi on ihan superhyvä sillä saa ihan mielettömän hyvän kiillon nahkaa, suosittelen :)

   Radera
 2. Moi Sophia! Sulla taisi olla semmoset Calevon lampaankarvabootsit, muistanko oikein? Onko olleet hyvät ja mikä koko sulla niistä on käytössä? Mietin että tilaisinko omalleni sellaiset. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! On joo, olen ollut todella tyytyväinen niihin! Ne on mielestäni ollut melkeen paremmat kun Eskadronin omat! koko on XL ja voin käyttää niitä sekä Zebbelle että Hiltonille, Hiltonille ne on ehkä vähän pienet (sillä on yleensä XXL). joten voin lämpimästi suositella noita bootseja, ei ole nimittäin hinnalla pilattu ;)

   Radera
 3. Hih, mun heppa pötköttelee joskus yhtä sairaan näköisesti ;-))) mutta usein (ja joskus tarhassakin) tyytyy mahallaan katselemaan leppoisasti ympäristöään.

  Kivoja sinusta ja lapsestasi :-)
  (ja sinulle sopii tosi hyvin tukka edestä ylös...)

  SvaraRadera