Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 20 februari 2013

Suojavinkki

Kuten varmaan monet tietää olen aikamoinen friikki suojaamaan hevosteni jalkoja.valmennuksissa käytän patja+pinteliyhdistelmää mutta arkisin en jaksa kääriä aina pinteleitä, joten käytän suojia. Parhaat suojat mun mielestä on BR:n ProMax suojat, ne on jämäkkäät ja suojaa hyvin sekä kestää käyttöä. Ne ovat myös helppo pestä, mä pesen niitä jopa pesukoneessa n kerran kk:ssa :)
Minulla on myös Eskadronin Allround suojat jotka on tyyliin samanlaiset,käytän niitä kisojen verkassa. Nuo BR:ät löytyy ruskeina sinisiä sekä valkosina ja käytän noita tumman värisen suojia lähes päivittäin molemmilla hevosilla ja hyvin ovat kestäneet käyttöä :)
3 kommentarer

 1. (poistin vahingossa tämän kommentin mutta onneksi se oli tallessa mailissa)

  Siiri har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Suojavinkki":

  Tää tuli kuin tilauksesta - juuri tänään hypistelin noita suojia paikallisessa ratsuliikkeessä. Osaatko sanoa, onko suojissa paljon kestävyyseroa BR:n ja Eskadronin välillä?

  Ps, viitsisitkö poistaa sananvahvistuksen kommenttia lähettäessä?

  VASTAUS: mun mielestä kestävyyseroa ei oikeen ole, itse asiassa nuo eskadronin takajalan suojat meni tosi nopeasti rikki ja jouduin ostamaan uudet, BR:ät on myös mennyt vähän mutta ei läheskään yhtä pahasti kuin nuo eskadronin meni :)
  Ja en voi valitettavasti sitä nyt poistaa koska mulle on tullut tosi paljon roskapostia bloggeriin viime aikoina :/

  SvaraRadera
 2. Onko eskadroneissa ja BR:n suojissa yhtä kova ulkopinta vai onko eroja? Itselläni oli taino on BR:n lakeripintaiset pro max suojat ja meni parin käyttö kerra jälkeen lakeri pinta puhki.. Kyllähän ne kotona menee mutta mihinkään muualle en kyllä kotoa niillä lähtisi:/ aijon ostaa uudet ei-lakeripintaiset suojat mutta olen jo pitkään miettinyt eskadronien ja BR:ien välillä.. Olisiko vinkkejä?:) toivottavasti vastaat vaikka postaus onkin näin vanha��

  SvaraRadera
  Svar
  1. No sekä BR:n että Eskadronin menee kyllä rikki jossain vaiheessa, mulla nyt br:ät tarhasuojana kun ne on mennyt halki mutta ihan toimivathan ne on :)

   Radera