Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 11 februari 2013

Iltapuuhailua

Olen taas niin paranoiidi että satula saa asua meidän keittiössä toistaiseksi, en uskalla jättää sitä tallille. Öljysin sen vielä kerran tuolla parafiiniöljyllä niin saa imeytyä kunnolla yön yli! Toivottavasti kissa ei luule sitä raapimispuuksi ;)

4 kommentarer

 1. Kaunis satula! Onko siinä muuten foam vai villa toppaus? Muistelin että joskus puhuit että jompaa kumpa hepoasi vaivasi rivi, oletko saanut sen pois? Jos niin vaihdoitko ruokintaa, tai hoiditkp muuten miten? Kiitos jos ehdit vastata..:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Villatoppaus :) Zebbellä on rivit ollut etusissa ne on saatu nyt hoidettua melkeen kokonaan pois,sain el.lääkäriltä voiteen jonka nimeä en nyt muista mutta se on ollut todella tehokas!

   Radera
 2. Anonym, tarkoitatko foam toppauksella sitä samaa toppausta, jota käytetään WOW-satuloissa? En ole ikinä kuullut että satulaa saisi öljytä tai rasvata. onko tuo öljyäminen "sallittua" vain tämän merkin satulanahalle?

  SvaraRadera
  Svar
  1. no siis satulan mukana tulee tuo parafiiniöljypurkki ja se on Childericin omaa öljyä ja siinä lukee että satula pitää öljytä hyvin ennen ensimmäistä käyttökertaa koska se pidentää satulan elinaikaa ja tekee siitä myös vedenkestävän. Voi olla että tätä tehdään vaan tälle kalliimmalle mallille kun mun satulassa on buffalonahkaa joka on aika erilaista kun norminahka.

   Radera