Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 14 februari 2013

Happy Valentines' Day!

Minä ja pojat toivottaa lukijoille oikeen mukavaa ystävänpäivää :)

Cia kävi kuvaamassa kun ratsastin Zebbellä tänään. Se ei kyllä ollut läheskään yhtä hyvä kun toissapäivänä mutta siinä lopussa rupes jo vähän irtomaan paikat ja tuntui oikeen kivalta (ja tämä siis kun olin ratsastanut 40minuuttia, eli on kyllä hommia meillä että saan sen vähän nopeammin hyväksi). Laukassa pystyin tekemään ihan hyvin asioita, piruetit ja sarjat joka neljännellä,kolmannella ja joka toisella. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa vähän laukkasiksakkia (niinkun se tulee Intterissä) eikä siinä vaikuttanut olevan mitään ongelmia :)

Tässä pari ravipätkää, laittelen lisää sitten illemmalla (videot pitää muokata ja vähän leikata kun on nyt aika pitkiä pätkiä )Cia sitten ratsasti Hiltonin isolla kentällä ja oli kiva kuulla että Hilton on nykyään niin ihana ratsastaa :) Cia oli vissiin viimeksi mennyt "kunnolla" Hiltonilla viimeksi viime kesänä ja silloin se oli kyllä vielä kaikkea muuta kun ihana ;P  Hilton on niin ihanan kiltisti aina eikä edes tajunnu mennä vähän lujempaa laukkaa vaikka olisi saanut :P lopuksi ne kävi vielä pienen maastolenkin.
Huomenna ratsastan molemmat hepat vielä ennen Markon valmennusta, Zebbelle taitaa kunnon jumppa olla hyvä, se sai tänään tehdä oikeen kunnolla töitä ja oli selvästi väsynyt jälkeenpäin. Mietin että mun pitää nyt ratsastaa sitä vähän enemmän jotta pääsisin joka kerta siihen fiilikseen minkä sain nyt lopussa kun se oikeesti antaa periksi ja rentoutuu, se nimittäin protestoi ja junnaa vastaan TOSI kauan nyt vielä. Varmaankin kun on niin jäänyt muistiin vielä tuo kun satula on painanut niin se varmaan vastustelee automaattisesti vielä vähän sen takia. Paljon töitä on kyllä edessä Zebben kanssa vielä mutta onneksi nyt tuntuu että ollaan menossa oikeaan suuntaan, niin eiköhän siitä hyvä tule kun saa pikkuhiljaa selkälihakset takaisin ja voimaa muutenkin ja vähän vetristyy nyt kun pääsee treenaamaan kunnolla!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar