Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 8 januari 2013

Akupunktiosta

Zebben pattia yritettiin akupunktiolla "aktivoida" eli saada veren kierto vilkastumaan, jos siellä on jotain mätää niin sen pitäisi nyt lähteä pois. Zebbe ei yhtään tykännyt, se patti oli ilmeisesti tosi kipeä. Kiltisti se kuitenkin kesti hoidon. Muuten se ei enää ollut kipeä selästään niinnkuin viimeksi (väärän satulan takia) joten se oli todella helpotus kuulla! Nyt ei auta kun yrittää odottaa että sen patti paranee ja sitten tosiaan yritän pistää lampaankarvan ihoa vasten ja huopa vasta sen jälkeen päälle. Onneksi nyt ei ole kisakautta niin kaikki nämä ongelmat saa nyt tulla niin saadaan ne hoidettua pois ;)

Hiltonilla oli vähän kireyttä vasemmalla puolella, se on (niinkuin aikaisemmin) mainitsin ollut vähän löysä ja alkuverkassa tuntunut taas siltä ettei ole saanut vasenta takasta mukaansa. Joten hoidettiin se akupunktiolla niinkuin tehtiin silloin leikkauksen jälkeen. Pätsi (joka hoitaa hevosia) meinasi että ei kannata antaa Hiltonille pitkiä lomia kun se voi olla että se jalka menee taas huonommaksi ja se rupeaa säästelemään sitä. Olen myös huomannut samaa, se on paras pitää liikkeessä koko ajan, mieluummin tekee joka päivä vähän töitä kun se että antaa sitten joskus pari vapaata päivää ja siinä välissä tekee kovia treenejä. Kaipaan välillä myös itse vähän lomaa, varsinkin nyt joulun yli se tuli kyllä tarpeen mutta ilmeisesti pitää kuitenkin jaksaa ratsastaa Hilton kunnolla ;)

Tänään aloitan taas salitreenit, ollut pitkä paussi tässä joulun yli. Tällä viikolla keskityn ainoastaan cardioon,eli haluan saada nestettä ja rasvaa pois (mikä on kertynyt joulun yli kun ollaan syöty kun pienet possut :D) ensi viikolla aloitan taas puntilla :)

Hyvää tiistaita kaikille!!

Niin ja vielä mainostan että minulla on edelleen myynnissä Zebben Prestige D1 (musta istuin 17" ja runko M) haluaisin saada sen mahdollissiman pian myytyä joten tarjouksia saa tehdä! OVH oli 4000euron paikkeilla...

Inga kommentarer

Skicka en kommentar