Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 11 januari 2013

Patti poksautettu!

Hyi että, eläinlääkäri puhkasi sen neulalla ja sieltä valui jotain kirkasta "vettä" ja sit oli sellainen mätäpallo joka lähti pois. Laitoin jodigeeliä päälle ja ell mukaan pitäisi parin päivän päästä olla jo kunnossa :)
Tämmöinen mukava yöpäivitys ;) kerron Hiltonin treenistä huomenna, nyt nukkumaan!

3 kommentarer

 1. Nyt vasta luin ja katsoin kuvat tuosta patista.. Kaverin hevoselle tuli samanlaisia (ehkä jopa isompia) kun tuli Saksasta Suomeen.. Hetken ihmettelivät ja lopulta syy löytyi turpeesta!
  Teidän kohdalla mikään tuskin noin muuttunut (esim. kuivikkeet, ruoka) mutta tuli heti jutut luettuani mieleen tuo herkkistamma joka oli kipeillä paiseilla ennenkuin huomasivat vaihtaa karsinaan purun...

  SvaraRadera
 2. Selvisikö mikä tuo patti oikein oli ja mistä tuli?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Siihen on päässyt jotain likaa ihon alle ja sen takia tuo patti tullut, se on just takakaaren alla eli satula on varmaankin hinkannut sitä ihoa ja sen kautta se patti on ilmestynyt. Tuo lainasatula on aika iso joten voi olla että se vähän liikkuu selässä... voi olla etten sillä enää uskalla ratsastaa, varmaan parempi laittaa Hiltonin oma, sillä Zebbe liikkuu myös hyvin ja se on pienempi, ei ainakaan aikaisemmin ole sen kanssa ollut ongelmia. Tuo patti nimittäin tuli aika nopeasti sen jälkeen kun otin Childericin käyttöön.

   Radera