Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 9 januari 2013

Sykemittarista

Olin tuossa aamupäivällä salilla, cross-trainerilla 50min ja tuli poltettua peräti 608kcal ! Aika hyvin :) tein sen lisäksi vielä vatsa- ja selkälihastreenit sekä kyykkyjä. Yhteensä poltin 740kcal, olin n 1,5 tuntia salilla. Sain poikaystävältäni Polarin sykemittarin,josta siis näkee oman sykkeen ja montako kaloreita polttaa. Huomenna olis tarkoitus laittaa tämä päälle kun menen ratsastaan,toivotaan että saan todistettua että ratsastuskin polttaa kaloreita ja on oikeasti urheilua ;)


Hilton pääsi tänään Cian kanssa maastoon, meen itse illalla tarkistamaan Zebben patin miltä se näyttää ja kävelytän/juoksutan sen. Nyt kouluhommiin :)
Kuva lainattu Cian instagramista :)4 kommentarer

 1. ite olen myös kokeillut sykemittaria ratsastaessa ja yllätyin kovasti tuloksista. sykkeet nousivat hetkittäin yllättävänkin korkealle ja tulihan niitä kaloreitakin kulutettua aikamoinen määrä!
  on tosi kiinnostavaa tutkia sykkeitä ratsastaessa, voi myös vähän vertailla minkälainen treeni käy parhaiten myös oman kunnon kohottamiseksi ;)

  SvaraRadera
 2. Tuli sellainen kysymys mieleen, että miten tuo sykemittari toimii ratsastaessa, mistä se mittaa ne kalorit? Ihan mielenkiinnosta kysyn kun mietin vaan että miten se ei ota niitä hevosen kuluttamia kaloreita mukaan, mittaako se kulutuksen jotenkin siitä sykkeestä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuohon sykemittariin kuuluu sellainen vyö joka kiinnitetään rintalihaksien alle, ja sieltä se ottaa sykkeen eli vaan oma syke lasketaan :) sitten tuohon kelloon on laitettu mun paino ja pituus joten näitten avuilla se sitten laskee poltetut kalorit, eli minun sykkeen kautta se mitataan :)

   Radera
 3. Mulla on kanssa sykemittari ja mittaa myös matkan. Kaloreita napakalla valmennustunnilla (koulu) noin 700-800cal. Suurin yllätys oli matka, valmennustunnin aikana aina noin 10km!!! Vähän kun hölköttelee/keventelee niin nopeasti 5-6km :D

  SvaraRadera