Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 30 januari 2013

Pientä shoppailua

Stubbenin satulasaippua-ihan paras
Eskadron lampaankarvabootsit- myös suosikki, käytän päivittäin!
Calevon lampaankarvabootsi- halvempi versio eskadronista, pitää testata onko yhtä hyvät :)
Megaisot valkoiset patjat- ärsyttämään ihmisiä kun patjaa näkyy pintelin alta ;)
Kimospray- josko tää sais pois zebben keltaiset läntit ilman et tarvii pestä sitä joka päivä..
Ruskeat kannusremmit ruskeisiin saappaisiin
Letityskampa
Pikeurin musta vyö :)


11 kommentarer

 1. Toi on todella hyvää tuo stubbenin satulasaippua! En itse suostu käyttämään enää mitään muuta.

  Kerro sitten vähän miten tuo kimospray toimii, koska ne keltaiset läikät valkoisessa karvassa on tosi ärsyttäviä :D ja olis kiva tietää tehoaako tuo aine niihin :)

  http://team-essi-k.blogspot.fi/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kävinpä äsken tallilla moikkaamassa hevosia (ihanaa kun asuu näin lähellä ;) ) ja kokeilen tota kimosprayta ja hyvin se toimi :) otin märän sienen, suihkutin ainetta keltaseen läikkään ja hinkkasin sienellä, valkoseks tuli :D kimot on kyllä vähän vaikeat välillä.. hienot kyllä sitten kun ovat puhtaita ;) voin vielä ilmoitella käyttökokemusta kun olen tuota sprayta vähän enemmän päässyt käyttämään.

   Radera
  2. Kiva kuulla! Täytyykin laittaa tuo kimospray ostoslistalle :)

   Radera
 2. "Megaisot valkoiset patjat- ärsyttämään ihmisiä kun patjaa näkyy pintelin alta" IHANA! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahha mä tykkään myös tästä kommentista :D Saavat sitten puskaharrastajat taas kauhistella foorumillaan 8)

   Radera
 3. Tää olis varmaan pitäny kysyä kun oli kysymyspostaus, mutta myöhästyin :( Mutta olisko sulla jotai neuvoja, mulla hevonen joka kyttää koko ajan ja unohtaa että siellä selässä on joku. Ei siis keskity ollenkaan vaan tuijottelee korvat töttöröllä seiniä ja nurkkia. Lisäksi se on tosi vaikea saada kuuntelemaan istuntaa, ja se mielellään vaan juoksisi alta pois. Kiitos etukäteen :)

  SvaraRadera
 4. Kyselisin neuvoa miten laitat pintelit yms;

  - onko sinulla siis hevosilla jaloissa patjat+pintelit (fleece vai villa vai mikä?) koko ajan jaloissa tallissa ja aamulla kun menevät ulos ovat samat patjat pintelit jaloissa edelleen?

  - eikö ne kastu syksykeleillä/märkinä talvipäivinä? Vaihdatko sinä itse jalkoihin kuivat patjat ja pintelit ratsastuksen jälkeen vai hoidetaanko ne tallin puolesta?

  - ottaako tallin puolesta ne patjat pintelit jaloista pois mikäli eivät ole jaloissa koko päivä?

  - kerro lisää ajatuksia yms.

  Itse olen suojittanut hevosta talvisin hokkiaikaan pitkillä hivutussuojilla ja putseilla. Sisällä on ollut öisin back on trackit jaloissa jos tarvis ja aamulla ne otettiin pois ennen ulosmenoa.

  Kiitos!!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oletko huomannut tätä? :)

   Radera
  2. oho anteeksi, nyt huomasin :)

   siis hiltonilla ei ole mitään patjoja tai pinteleitä melkeen koskaan, sen jälkeen kun sille tuli hokista n 4cm haava toiseen takajalkaan niin paketoin sen jalat ehkä viikon sen jälk, nyt laitan vaan back on trackit joskus rankan treenin jälkeen ja silloin laitan sen päälle villapintelit jottei BoT mene rikki. Zebbellä on hokkikaudella lämppärit aina päällä, eli paksut isot patjat alla ja villapintelit päällä. Minulla on aika monta noita patjoja ja pinteleitä joten vaihdan ne aina jos ovat kastuneet esim jos ulkona on satanut vettä. Se saa olla ilman lämppäreitä joka päivä n pari tuntia ja aina silloin kun tulen heti aamusta ratsastamaan kun ei mene ulos. Ja siis patjat ja pintelit vaihdan aina itse. Zebbellä on liian herkkä iho joten sille ei voi laittaa suojia + bootseja ulos niinkun haluaisin tehdä, koska se sais silloin ihan liikaa hiertymiä jalkoihin ja se olis sille epämukavaa.
   Eli sen takia päätin laittaa sille pintelit mieluummin päälle kun ne ovat mukavat jalassa ja suojaavat paremmin kun suojat :)
   Kesäsin en siis käytä pinteleitä tai suojia karsinassa tai tarhassa, vaan jos on ollut kova treeni niin laitan sen takia sitten joskus lämppärit. Tai esim jos joku tärkeä kisa tulossa niin laitan varmuuden vuoksi pintelit päälle pari päivää ennen ettei sen takia sitten jää kisat väliin koska hevoselle sattunut haava jalkaan :)

   Radera
 5. hih mä just katsoin vähän aikaa sitten että sulla on mustat kannusremmit ruskeissa saappaissa, kun itse haaveilen ruskeista saappaista ja oon jo etukäteen kriiseillyt siitä että mistä löydän samanväriset kannusremmit (vaikka saappaita ei edes ole vielä) :D

  SvaraRadera
 6. Ovatko nuo Calevon bootsit samaa kokoa, kuin eskadronin? Eli, että esim Calevon L olisi saman kokoinen kuin Eskadronin L? Ovatko ne olleet laadullisesti hyvät?
  Kiitti jos viitsit vastata! :)

  SvaraRadera