Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 28 januari 2013

Wohoo!

Hiltonin vaihtotreenit meni tänään oikeen loistavasti, teki peräti 4 vaihtoa ilman mitään pukkeja tai takaosa puoli kierrosta jäljessä ;) olen aika varma että kaksi oli täysin puhdasta,ainakin takaosa oli enintään askeleen jäljessä ;) siis ISO edistys!!!

Päätin kokeilla uutta tekniikkaa; ratsastin volttikahdeksikkoa ja tein aina yllättäen suunnanvaihdoksen ja annoin vaihtoavut, ja yritin olla tarkkana että uudella ulkopohkeella ikään kuin "heitin" takaosan sisälle, silloin Hilton joutui vaihtamaan takajaloilla myös :)

Huono juttu oli se että se tuntui vieläkin tosi väsyneeltä, joten ratsastin ehkä n 20minuuttia. Varmaan pitäisi pitää ihan 1-2viikkoa kevyeempää ja tehdä jotain muuta jotta se oikeesti palautuu kunnolla. Perjantaina meillä on Collianderin valmennus mutta otan suht rauhallisesti siihen asti ja yritän tehdä palauttavaa treeniä.

Zebben ratsastin eteen alas, se tuntui valitettavasti vähän jäykältä selästään :/ joten taidan huomenna juoksuttaa sen oikeen pyöreeksi eteen alas ja keskiviikkona katsoa selästäpäin taas miltä tuntuu.

Oli muuten aika huvittavaa huomata miten mun pintelöinti aiheuttaa niin paljon keskustelua ;) hehe, aika hauskaa kyllä, mutta mikäs siinä :) mulla toimii tosi hyvin ja mieluummin suojaan mun hevosia liian paljon kun liian vähän, niin kauan kun ne ei siitä kärsi. Kannattaisi perehtyä miten ne keski-euroopassa suojaa kalliita hevosiaan, siinä voi hevosten jalat jo näyttää aika huvittavilta kun on suojat pinteleitten päällä, yms  mutta eipä ne siitäkään varmaan kärsi :) hauskin tapaus oli kerran kun eräs ori piti laittaa (postimerkki)tarhaan, sille laitettiin ensin hivutussuojat ja bootsit kaikkiin jalkoihin, olisko ollu vielä tuplabootsit, ja näitten PÄÄLLE superpaksut tallipatjat ja villapintelit :D

5 kommentarer

 1. Ikinä ei voi olla liian varovainen hevosten kanssa :D Mutta toisaalta sitten liika huolehtiminen voi aiheuttaa ongelmia jos se unohtuu joku päivä.

  SvaraRadera
 2. tosiaan esim kun katsoo saksalaisten (arvokkaiden) myyntihevosten kuvia, niin kyllä hyvinkin monella on aivan samalla tavalla pintelit, kuin miten sinä hevosesi pintelöit. olen ihan samaa mieltä, että mielummin suojaa mahdollisimman hyvin. itse en ainakaan pystyisi antamaan itselleni anteeksi jos hevoselleni tapahtuisi jotakin, enkä olisi sitä tarpeeksi suojannut.. varsinkin kun hevosille kuitenkin tuppaa tapahtumaan kaikenlaista, vaikka olisi kuinka varovainen..

  SvaraRadera
 3. Onko sinulla hevoset koskaan ilman suojia?

  SvaraRadera
 4. Onko sinull koskaan hevoset ilman suojia? Eli siis tarhailun jälkeen ennen ratsastusta (jos siis käyt illalla ratsastamassa) tai aamupäivällä ennen tarhausta?

  SvaraRadera
 5. Siis suojat niillä on vaan kun ratsastan, jos en laita pinteleitä

  SvaraRadera