Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 2 januari 2013

Vuoden eka ratsastus :)

Meni oikeen superisti, Zebbe oli taas kerran ihana ratsastaa! Sain myös hakea matkahuollosta childeric-satulan jota saan lainata kunnes omani valmistuu :) satulassa oli superhyvä istua ja Zebbekin vaikutti tykkäävän :) ratsastin nivelillä ja laitoin gramaanit varmuuden vuoksi kun en ole nyt pariin päivään sillä ratsastanut, mutta ei ollut mitään ongelmia se oli ihanan pehmeä niskastaan ja liikkui tosi letkeästi ja irtonaisesti. En muista olenko kertonut että muutin myös Zebben ruokintaa ja se on myös sen jälkeen siis parantunut huimaasti ja kankeus on kokonaan kadonnut! Poistin puolet kauramäärästä ja lisäsin e-vitamiinin ja magnesiumin. Tällä ruokinnalla se ilmeisesti pysyy vetreenä :)

Alla vielä kuva sprengerin kankikuolaimesta jonka haluan myydä kun en sitä käytä, se on ollut Zebben suussa ehkä maksimissaan 10 krt. Hinta 100€, uutena maksoi 210€. Ketjua ei tule mukaan.2 kommentarer

  1. Minkä maekkisiä rehuja syötät hevosillesi? Saako Zebbe nyt kuinka paljon mitäkin muutoksen jälkeen? Kiinnostaaa vain tietää yleisesti, että miten syövät :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Krafft Sport ja dodson& horrell build up, molempia yht 1l, lesettä 0.5l 3dl pellavaa ja litistettyä kauraa yht 4l per pvä :) näitten lisäksi vielä msm,suola,e-vit,magnesium ja elektrolyytit :)

      Radera