Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 16 januari 2013

Keskiviikon treenit

Zebbe ei aristanut patin kohtaa tänään enemmän kuin eilen, huh! Joten menin taas ratsastamaan! Tein tänään vähän enemmän kootumpaa työtä, siirtymisiä paljon ja ympyrällä jumppaamista. Zebbe tuntui oikeen superhyvältä taas!!! oli hyvä suusta ja niskasta ja muutenkin ihana poika < 3 energiaa täynnä tietenkin viikon "lomailun" jälkeen ;)


Hiltonin kanssa tehtiin aika lyhyt treeni kun sillä on kaksi rankempaa treenipäivää takana. En tehnyt mitään erikoisempaa tänään, vaan vähä kokoamisia ja jumppaa. Laukassa se kokoaa jo piruettilaukkaan ;) mutta jää helposti siinä vähän paikalleen joten täytyy olla tarkkana aina ja ratsastaa se pohkeesta ETEEN tämän harjoituksen jälkeen, eikä tehdä niin monta askelta että tulee sille liian raskaaksi, pari hyvää askelta koottuna on parempi kun monta askelta "huonosti" koottuna :)

Huomiseksi on luvattu vähän kylmempää,lähemmäs -15, joten teen molempien poikien kaa kevyeemmän eteen-alas jumpan :) perjantaina lähden Helsinkiin joten Cia lupautui juoksuttamaan Zebben ja Hilton saa vapaapäivän. Lauantaina tulen illalla taas Vaasaan joten pitää sitten ratsastaa Hilton vielä siinä illalla, kun sunnuntaina sitten Markon valmennus :) JEE!!!

4 kommentarer

 1. Hei! Mistä tilasit Childericin? Onko Suomessa joku edustaja joka ottaa mitat satulaa varten? Itse en googlettamalla ole löytänyt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hei! Ettan mittaa niitä ja tuo maahan noita satuloita. katso www.equiettan.com :)

   Radera
 2. Mistä tilasit Childericin? Löytyykö Suomesta joku edustaja, joka ottaa mittoja satulaa varten? En vaan itse ole löytänyt googlettamalla....

  SvaraRadera
 3. Hei! Kiitos todella innostavasta blogista. :) Minua kiinnostaisi tietää, millaisia harjoituksia teet Zerleonen kanssa pitääksesi niskan ja kaulan mahdollisimman rentona ja pehmeänä? Oman hevoseni kanssa kaulan ja niskan notkeus on myös todella tärkeää, kiinnostaisi tietää jos sinulla on joitakin hyviä harjoituksia!

  SvaraRadera