Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 5 januari 2013

Lauantai-treenit kuvissa

Oli kiva saada vähän uusia kuvia taas, vaikka valitettavasti maneesissa ei pysty ottamaan mitään hyviä kuvia, varsinkaan Hiltonista, niistä tulee jostain syystä tosi epäselviä. Noh mutta saatiin ainakin Zebbestä tosi hienoja kuvia ulkona lumessa, enjoy (varmaan näkee kuvistakin kuinka hienosti Zebbe liikkuu nykyään, se on niin mahtava ratsastaa nyt, ihanaa kun sen kankeus on poissa ja saan sen oikeasti selän yli ja pyöreäksi!! Hiltonkin meni tosi hyvin oli söpö kun se teki vähän laukanvaihtoja aina välillä,siis silloin kun en sitä pyytänyt,mutta parempi niinpäin en viitsi siitä rangaista) :

4 kommentarer

 1. minkä merkkiset nuo sun karvareunabuutsit on?
  mulle on opetettu että pintelipatjaa ei saa koskaan jättää ylhäältä näkyviin kun menee hiekkaa sisään :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. bootsit on eskadronin ja käytän sellasia erikoisia tosi isoja patjoja joiden on tarkoitus mennä noin korkealle kun ne suojaa jalkoja paremmin kun ne lyhkäset jotka siis peittyy kokonaan pintelien alle. jos osaa kääriä ne oikeen niin ei mene hiekkaa sinne alle :)

   Radera
 2. Vautsi, miten magee Sebbe taas on näissä kuvissa! :) Katseeni kiinnittyi tuohon sen harjaan, joka näyttää olevan tosi siisti ja tasainen. Nypitkö kammalla vai veitsellä vai leikkaatko saksilla vai mitä teet sille, että saat sen noin tasaiseksi? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei! Zebbe kiittää :) sekä Zebben että Hiltonin harjan leikkaan ihan saksilla vaan :P Zebbe ei kestä kun sen harjaa nypitään,siihen sattuu liikaa joten päätin sitten vaan leikata saksilla ja huomasin että se melkeen on kivemman näköinen niin, kun se pysyy paksumpana eli saa myös isommat sykeröt tehtyä :) Hiltonilla oli tosi ohut harja kun se tuli mulle mutta nyt siitäkin on tullut tosi paksu kun olen vaan saksilla aina tasoittanut sitä :)

   Radera