Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 3 januari 2013

Kiva päivä tallilla!

Tänään oli hyvä vire päällä, ratsastin 3 hevosta ja kaikki liikkui niin kivasti ja oli oikeen kiva työskennellä niin positiivisten hevosten kanssa! Ratsastin Hiltonin ensin, se oli tosi iloinen kun pääsi töihin parin vapaapäivän jälkeen. Huomaa että en ole hetkeen tehnyt sen kanssa kunnon treenejä kun halusi kulkea vähän pitkänä ja etupainosena aluksi. Sain sen kuitenkin nopeasti korjattua jo verkassa tekemällä paljon puolipidätteitä ja olemalla tarkka itse että en antanut sille mahdollisuutta jäädä nojaamaan ohjaa vasten. Keskityin sitten eniten siirtymisiin jonka kautta sain sen kootummaksi. Niinkuin aina Hilton kuunteli tosi hyvin ja pystyimme lopettamaan molemmat tyytyväisinä :)

Zebben kanssa tein lyhyen jumpan, annoin sen mennä aika vapaassa muodossa aluksi ja yritin vaan venyyttää sen kroppaa oikeen paljon. Oli rento ja hyvä vaikka innostui laukassa kun annoin sen laukata vähän isommin ja enemmän eteen. Luulen että nömä " venyttävät jumpat" on sille tosi tärkeät jotta pysyy hyvänä.
Childeric on myös ollut ihan huippu, siinä on myös niin mukavaa istua että vois vaan jatkaa ratsastamista loputtomiin :p1 kommentar

  1. Ooooo, ihanat noi vaaleet ruutupökät :D!!!

    SvaraRadera