Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 27 april 2013

Domino Fashion show

Eka show vedetty läpi, hauskaa oli, seuraava sitten illalla :) Hilton pääsi taas kävelylle ja illalla käy kengittäjä kattoos sen kavion. Zebbe nauttii vapaapvästä, huomenna jatketaan treeniä taas :)

6 kommentarer

 1. Hei! Oletko ikinä ratsastanut olymipakuolaimilla? Miksi/Miks ei? Onko ne hyvät?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! En ole ikinä ratsastanut olympiakuolamilla enkä ikinä harkitsisikaan asiaa koska eivät mielestäni ole hyvät kuolaimet kun ovat niin vahvat (vipuvaikutus). kyllä hevonen pitää saada kulkemaan tavallisilla nivelillä, muuten on jotain todella pielessä koko ratsastuksessa :)

   Radera
  2. Hei, ihana mielipide! Samaa olen tuumannut eräällä kilpatallilla, jossa mennään "laadukkaalla, isoliikkeisellä kouluhepalla" olympiakuolaimilla ja piiitkillä kannuksilla niin, että kyljet ovat ihan kaljut. Taisi niissä kerran olla reikiäkin/verillä... :/
   Muuten, kun hankit Samshieldisi, olitko sovittanut sitä jo jossain etukäteen? Ymmärsin, et tilasit sen netistä. Jos näin, pystyitkö valitsemaan koon aikaisempien kypärien koon perusteella?
   Mukavaa kesän odotusta sulle ja hepoille!

   Radera
  3. Voi ei kuulostaa todella harmittavalta, sen ratsastajan pitäisi ottaa kannukset äkkiä pois ja laittaa kiltti paksu nivel suuhun ja opetella ratsastamaan pehmeillä avuilla :/ olin sovittanut sen etukäteen kyllä, ostin kypärän Björndahlin liikkeestä joten sain kokeilla sitä kypärää parikin kertaa :) kiitos samoin! :)

   Radera
 2. katsoitko world cup -finaalia göteborgista? olisi kiva kuulla kommenttejasi kilpailusta. 8)

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! just äskein sain sen katsottua läpi :) oma hevossuosikki on Tinnen Don Aurelio, sen asento on jotenkin niin vakaa ja hieno ja se on todella näyttävä ja ilmeikäs hevonen, toki se tarvitsisi enemmän voimaa takajalkoihin vielä. Edward Gal on ihan käsittämättömän taitava, Undercover teki ihan täydellisen radan teknisessä mielessä mutta siinä hevosessa ei ehkä ole niin paljon laatua kun näissä muissa kärkisijoilla olevista, mutta tästä näkee hyvin miten taitava ratsastaja voi rakentaa itselleen huippuhienon hevosen silti! Damon Hill on niin ihanan letkeä ja pehmeä vaikka sen rata ei ihan täydellinen ollutkaan, Parzival on mun makuun hieman liian "viritetty" saisi olla rennompi eikä niin "paketissa" siitä vähän puuttuu se pehmeys mikä esim Damon Hillillä on. Scandic näytti vähän vahvalta suustaan ja siitäkin vähän puuttuu se pehmeys. Tuossa nopeasti mun mielipiteet :) Ja Isabellin ratsastuksesta en oikeen tykkää, se on liian raju jotenkin ei näytä niin harmooniselta kuin nämä kärkiratsukot.

   Radera