Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 17 april 2013

pakollinen vapaapäivä..

Tänään oli tarkoitus että Cia olisi tullut kuvaamaan mua ja Hiltonia aamusta, olisin harjoitellut vaativa B:0:n rataa mutta olin herätessä niin huonossa kunnossa että oli pakko perua :/ yritin kyllä juoda lasillisen finnrexiniä mutta ei sekään oikeen auttanut niin oli pakko vaan todeta että parempi ehkä pysyä tänään kotona jotta paranen mahdollisimman nopeasti, lauantaina on kuitenkin ne kisat, ei olis kiva olla tässä kunnossa siellä :/

Suunnitelma oli tosiaan se että olisin ratsastanut Hiltonin ja Zebben vielä tänään ja huomenna olisi ollut vapaapäivä ja perjantaina kevyt ratsastus, mutta nyt pitää vähän muuttaa suunnitelmia.. Joudun kuitenkin käydä liikuttamassa hevoset vähäsen koska molemmilla oli eilen rankka treeni. Ei ikinä kannata jättää hevosta vaan seisomaan seuraavana päivänä jos ollut rankka treeni vaan aina jumpata niitä sen jälkeen, vapaapäiviä pidän vaan ns kevyeemmän päivän jälkeen, koska muuten ainakin mun hevoset menee helposti vähän jumiin lihaksista. Joten yritän nyt vielä pari tuntia levätä ja sitten käyn juoksuttamassa pojat kevyeesti, lasken tämän nyt sitten niitten vapaapäiväksi, torstaina ja perjantaina teen vähän kevyeemmät treenit, yritän vaan pitää niitten mieltä positiivisena eli en harjoittele vaikeita asioita, Hiltonin kanssa vähän pakko harjoitella vaihtoja mutta en meinaa harjoitella niitä paljon, ne nyt sujuu miten sujuu la:na :P tarkoitus kuitenkin vaan päästä vähän harjoittelemaan tuota vaativaa Beetä, eikä taistella mistään sijoista :D


Perjantaina olis myös tarkoitus pestä Hilton (vihdoin) ja joudun varmaan Zebbenkin vähän pestä,siitä ei enää huomaa että se olisi aika äskettäin pesty :P Sunnuntaille on luvassa jotain uutta mulle ja Zebbelle,olen nimittäin ilmoittanut meidät ohjasajotunnille! Ajattelin että se olis varmasti oikeen mainio tapa harjoitella piaffia ja passagea maastakäsin, sekä Zebbelle että Hiltonille! Joten ihan kiva oppia jotain uutta :)

yksi kivoimpia asioita kisaamisessa on mielestäni kaikki kisavalmistelu,
kun saa pestä ja kiillottaa kaikki tavarat ja laittaa hevoset hienoiksi :)
Toivottavasti mun poikaystävä suostuu vähän kuvaamaan ainakin Hiltonia huomenna tai perjantaina niin saisin tuon ohjelman videolle joten pystyn paremmin katsomaan mitä asioita pitää vielä korjata :)

2 kommentarer

  1. Ohjasajo on ihan superhyvä juttu! Moni hevonen liikkuu siinä jopa paremmin kuin ratsastaja selässään ja siksi "ajan" omaani ainakin kerran viikossa :) Ja piffit ja paffit tulee tosiaan helpommin siinä. Ainoa huono puoli on että tarvii olla ajajalla hyvä kunto ;) No, mutta se kasvaa siinä samalla..

    SvaraRadera
  2. Samaa mieltä noista kisoista!;)

    SvaraRadera