Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 4 april 2013

Uudet loimet ja laukanvaihto-video!

Ensinnäkin suuri suuri kiitos sponsorilleni First Class Horse upeista edustusloimista :) tarkoitus käyttää näitä lähinnä kisa- ja valmennusreissuilla mutta hepat sai ne heti laittaa päälle että saan vietyä nuo vanhat talliloimet pesulaan, ne on järkyttävän likaset nimittäin :P loimi on Bucas Celtic stable, parempaa talliloimea saa etsiä ;)
Jatkoin tänään Hiltonin kanssa vaihtotreenejä ja ne sujui huomattavasti paremmin kuin eilen. En onnistunut saamaan videoa leikattua joten laitoin pienen pätkän missä on myös vähän epäonnistumisa, olen kuitenkin puhunut näistä vaihdoista niin paljon että saatte myös nähdä missä mallissa ne on. Voin vaikka viikon päästä laittaa uuden niin katsotaan onko kehitystä tapahtunut :) tänään tosiaan vaihdot oli enimmäkseen puhtaita vaikka Hilton nyt kyllä vaihtoi myös vähän itsekseen mutta teki silloin puhtaat vaihdot, ei siitä voi olla muuta kuin iloinen kun se haluaa nyt näyttää kun hän on oppinut jotain uutta :) huomenna tehdään vähän kevyeempi jumppa jotta vlopun yli sitten jaksetaan taas treenata vaihtoja ;)Zebben kanssa tehtiin pitkä rento maastolenkki ilta-auringossa. oli oikeen mukavaa :) Pettymys on tottakai todella suuri että ei päästä kisaamaan kun Zebbe on ollut niin superhyvä nyt ratsastaa ja ollaan ohjelmaa treenattu nyt pari viikkoa putkeen mutta mutta. niinkuin jo aikaisemmin kirjoitin niin hevosten terveys menee kaiken muun edelle. mitkään kisat ei saa olla niin tärkeitä että uskaltaa ottaa riskin että tuo kotiin jonkun noin pahan viruksen. Huomenna ilmeisesti selviää tulokset onko kyse herpeksestä vai ei ja jos sattuisi niin että Ypäjällä ei ole mikään virus meneillään niin ehkä harkitsen uudestaan mutta erittäin huonolta näyttää.
Kun on eläinten kanssa tekemisissä pitää myös osata tehdä niitä vaikeita päätöksiä jotka ei aina itseään miellytä, hevoset kun eivät voivat itse sitä valintaa tehdä, niin meillä on vastuu toimia niin että asetetaan hevosen hyvinvointi ja terveys kaiken etusijalle. Hevoset kuitenkin tekevät meidän eteen niin järkyttävän paljon joten sen verran olemme niille velkaa.

3 kommentarer

 1. Olen aivan samaa mieltä kanssasi, hevosten terveys menee aina kisojen edelle :) Lisäksi tuo video oli aivan upea! Hilton näytti niin innokkaalta!

  SvaraRadera
 2. Hei,
  Missä pesetät loimesi?

  SvaraRadera
 3. Det bästa med ditt beslut att inhibera starten är omtanken, inte endast angående dina egna hästar utan även stallets andra hästar. Om bara alla tänkte så... Ps. Hilton är väldigt vacker, han kommer att gå långt! :) Lycka till!

  SvaraRadera