Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 5 april 2013

Oj oj vilket vårväder!!

Tänään oli kyllä ihan mahtava keväinen sää, ei millään voinut olla huonolla tuulella tänään :) päivä parani vielä sillä että Zebbe oli aivan ihanan rento ja läpi koko kropastaan !! Ratsastin tänään pitkästä aikaa ilman kannuksilla tänään,pitää taas muistaa tehdä tämä useammin, ja yritin vaan saada Zebben menemään rentona ja pieniä askelia jotta se oikeasti odottaa mua joka ikisellä askeleella. Se oli ravissa todella pehmeän ja tasaisen tuntuinen, tosi sujuva ja tyytyväisen oloinen, ihanaa! Aina Zebbeä ei tarvitse ratsastaa hirveen "näyttäväksi" vaan enemmän hakea tuota rentoutta jonka sain tänään jotenkin ihan eri tavalla esiin, koska se kulki silti läpi koko kropastaan ja käytti selkää hyvin. Huomenna ehkä voi taas pyytää vähän enemmän "painetta" siihen, tai sitten jatkan vielä tätä rentouden hakemista, koska siihen saa kyllä sitä painetta ihan ilman että yrittää,joten rentous on se mitä Zebben kanssa pitää treenata! Se oli tänään niin hyvällä tuulellakin ratsastuken jälkeen ja jotenkin niin iloinen :) päätin sitten vielä pestä sen kun mulla oli vähän ylimääräistä aikaa ja oli tosiaan  niin lämmin. Se on ollut niin ällöttävän limainen ja likainen niin oli kyllä tosi ihanaa pestä koko hevonen nyt! Zebbekin nautti oikeen kun pääsi pesuun ja oli jos vieläkin tyytyväisempi tämän jälkeen. Zebbestä on tullut vähän sellainen pieni vauva, se on vaan liian söpö,voi että kuinka tärkeä se hevonen on mulle <3 p="">Hilton oli mennyt nukkumaan sen aikaa kun pesin Zebbeä eikä olis edes halunnut nousta ylös kun menin karsinaan joten päätin että mennään vaan pienelle kävelylle sen kanssa, turha mennä töihin kun ei ole pakko ja huomaa että hevosta vähän väsyttää :) sitäpaitsi sain huomiselle paikan Collianderin valmennukseen ja ajattelin mennä Hiltonilla siihen! Olin ihan unohtanut että olin perunut osallistumiseni valmennukseen Ypäjän kisojen takia mutta nythän ne peruttiin ja onneksi mahduin vielä mukaan :) yritän ylipuhua poikaystäväni kuvaamaan meitä huomenna ;)

Voi voi taas on perjantai ja vielä yksi viikko takana. Onko teidän talleilla ryhdytty toimenpiteisiin viruksen takia? Meidän talli on suljettu nyt 20.4 asti ja vaikuttaa että on vähän "hysteriaa" alkanut nyt viime päivien aikana, onhan se parempi olla varovainen toki, ei kukaan halua että hevoset sairastuu ja että tuo virus roikkuu täällä koko kesän. Mieluummin pysytellään kotona pari viikkoa ja sitten voidaan ehkä jatkaa normaalisti ja jatkaa kisaamista :) mä vaan toivon todellakin että joko tilanne rauhoittuu että päästään hallimestaruuksiin 20.4 tai sitten tottakai että mestaruudet siirretään pari viikkoa eteenpäin. Mä NIIIN odotan Hiltonin Vaativa B- debyyttiä!! Eiköhän ensi viikolla jo vähän selviä että mihin suuntaan ollaan menossa.
2 kommentarer

  1. Teet monipuolisesti hevostesi kanssa kaikennäköistä ja hevosesi näyttävät tyytyväisiltä. Hienoa! Moni kouluratsastaja vain treenaa, treenaa, treenaa... Onnea tulevaan kauteen!

    SvaraRadera
  2. Meillä on sovittu Ypäjällä Rantasen Jukan tallilla, että talli on ainakin viikon eristyksissä; heppoja ei tuoda/ me emme lähde pihasta.
    Olemme aivan tien toisella puolella Hevosopiston tallien lähellä, kaikki hepat on ok ja pirteitä, joten toivotaan, että näin pysyykin. Lämpöä on Ypäjällä mitattu hepoilta tänä talvena ahkerasti, sillä vain 3kk sitten V-talli oli karanteenissa, kun siellä oli kuumetta ja jalat todella turvoksissa hepoilla. On ollut rankka talvi tässä mielessä.

    SvaraRadera