Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 16 april 2013

Hyvät & huonot treenit tänään..

Voi itkuuu mulla oli tänään herätessä ihan JÄRKYTTÄVÄ flunssa, oikea korva tosi kipee ja kunnon nuha, koko pää on ihan kipee :( ei ehkä ollut kovin hyvä idea eilen lähteä lenkille tonne myrskysäähän,mutta olin illalla niin levoton että oli pakko päästä vähän ulos.. noh onneks nyt ei kuitenkaan (ainakaan vielä) ole kuumetta, mutta tosi heikko olo kyllä.
Aloitin Zebben kanssa joka oli aivan mielettömän mahtava! Tehtiin vähän pätkiä vaativa B:0sta jotka sujui leikiten, sitten tein myös koko Inter 1:sen laukkaohjelman ja se kuulkaas myös sujui virheettömästi! Kaikista tyytyväisin olin siksakkisulkuun laukassa ja kokopiruetteihin, vaikka teen ne tahallaan hieman laajaksi nyt, ettei se vaan rupea kaatumaan ympäri kun se nyt polkee niin hienosti nuo piruetit :) voi hieno hieno Zebbe!!Ainut huono juttu sen kanssa oli että se oli ehkä vähän kuuma ja lisättyjen jälkeen oli vaikeaa saada se takaisin pehmeästi kun se olisi mieluiten jatkanut sitä lisättyä :P taidan huomenna tehdä oikeen kunnon siirtymätreenin taas, eli vaan miljoonaa siirtymistä jotta saan sen hyvin kuulolle. mutta niin ihanaa että Zebbe taas kulkee niin hyvin ja vielä ylittäämun odotukset!  Nyt ei edes tuo Inter debyytti tunnu niin mahdottomalta  ;)Kun oli Hiltonin vuoro oli jo voimat niin loppu kropasta että vaihdot ei onnistunut oikeen millään tänään :/ Hilton jopa lähti viemään mua yhdellä diagonaalilla hehe :P siinä sai vähän suuttua jo herralle kun ei se noin saa tehdä ja käyttää tilannetta hyväkseen kun mä olen vähän heikompi! :D saatiin tehtyä kuitenkin puhtaita vaihtoja oik-vas, en ole varma onnistuiko mikään vas-oik, ainakin ne oli enimmäkseen takaa jäljessä :/ hyvä puoli oli se että ravissa se oli tosi hyvä ja teki nyt sulkutaivutukset uraa pitkin paaaljon paremmin kuin toissapäivänä kun se ei ollenkaan tajunnut mitä piti tehdä :P laitan nyt tämän päivän huonon treenin mun flunssan piikkiin ja toivon että huomenna on parempi olo, vitamiinia naamaan ja nyt pysyn kyllä sisällä tämän illan enkä lähde lenkille vaikka ulkona olis aika kiva sää ;P4 kommentarer

 1. Koita parantua ja tsemppii kisoihin!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos, yritän parhaani molempien suhteen ;)

   Radera
 2. Kurkkukipua ja korvasärkyä on täälläkin = ( ...johan on tauteja nyt keväällä tarjolla niin hepoille, kuin ihmisille!
  Itse juoksutin hepan juuri oman huonon kunnon ja fiiliksen vuoksi, tuli tällainen välipäivä sopivaan saumaan.
  Onnea kisoihin ja Zebbe kuullostaa mahtavalle ja varmasti myös näyttää.

  SvaraRadera
  Svar
  1. no voi kurjaa :/ tää on tätä kevättä... :) mulla menee hermo tähän ku oon niistänyt ja aivastellut koko hemmetin illan ja sattuu korviin nenään ja kurkkuun :/ ja kiitos :) ajattelin kyllä laittaa Zebbestä videoa ehkä ensi viikolla, kunhan saan jonkun kuvaamaan olis kiva itsekin nähdä oikeen videolta miten se liikkuu nyt :)

   Radera