Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 15 april 2013

Myrskyä Vaasassa...

Heräsin tänään kuuden aikaan aamusta koska oli niin järkyttävä meteli kun tuuli niin lujaa. Päätin laittaa viestin samalla tallityöntekijälle että hevoseni saa jäädä sisälle, en usko että ne hirveästi nauttii sateesta ja myrskysäästä :P Sain sitten taas unesta kiinni ja nukuin vielä pari tuntia, onneks tänään on vapaapäivä ;)

Menin sitten heti aamupalan jälkeen tallille ja päätin tänään vaan juoksuttaa molemmat hevoset. Zebbe veti vähän rodea välillä ja piipahti niinkuin pieni poni :P se sitten rentoutui kuitenkin hyvin alkurodeoitten jälkeen ja venytti tosi hyvin eteen alas, varsinkin vasempaan suuntaan mikä on ollut sen vaikeampi puoli :)

Hiltonin juokstuin myös mutta sivuohjilla kun pessoa ilmeisesti jäänyt sille pieneksi :P Se on ollut nyt pari  viikkoa sellainen että se vähän "kaatuu" lapojen päälle,varsinkin vasemmalle, selästä päin sen saa kyllä korjattua mutta esim tämän takia vaihdot vas-oik ovat olleet myös hankalemmat kuin oik-vas. Päätin sitten yrittää vähän "venytellä" sitä, eli laitoin ulko-sivuohjan oikeen löysäksi jotta saisin taivutettua sen kaulaa kunnolla sisälle ja "pakottaa" sen kantamaan vasenta lapaa. Laukassa se tekee sen tosi hyvin mutta ravissa oli aluksi hankalaa. Tein sitten paljon siirtymisiä laukasta raviin ja pikkuhiljaa se loksahti kohdalleen myös ravissa ja liikkui sitten tosi hienosti kun kantoi koko etuosansa :)
Päästin sen lopuksi ihan irti maneesiin ja että kuinka se tykkäs :) sitten kun se oli valmis niin tuli suoraan mun luokse ja käveli mun perässäkuin koira kun siivosin vähän jätöksiä pois.

Toivotaan että sää paranee huomiseksi, ällöttävää kun ei pysty edes nukkumaan kun tuulee niin lujaa :/

Inga kommentarer

Skicka en kommentar