Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 15 april 2013

Voi kurjuus!

Vantaan kisat jäi nyt meidän osaltaväliin.. TAAS jouduin perumaan kisat :( en nyt kuitenkaan viitsi lähteä vantaalle asti, oltais tarvittu yöksi tallipaikkaa ja sitä riskiä en nyt halua ottaa.
Huono puoli tässä on se että seuraavat kisat Zebben kanssa on 12.5 ja Inter-debyytti joten pakko saada edes yksi rata alle ennen sitä :/ Uuteen Kaarlepyyhyn on turvallista lähteä kun pohjanmaalla ei ole mtn viirusepäilyä(ainakaan tietääkseni), joten tuntuu että riski tartuntaan on sama kuin yleensä. Ja siellä ei tarvi mennä talliin. Monet tuntuvat olevan tietämättömiä siitä että aina on riski saada tartunta jos lähtee kisoihin ja herpestä todnäköisesti jo löytyy kantajia ihan omalta kotitalliltakin, kun 80% hevosista sitä jo kantaa.. Noh ei siitä sen enempää, eiköhön omalla järjellä aika pitkälle pääse ja toki ylivarovaisuus on parempi kuin ei ollenkaan piitata asiasta mutta kyllä nyt täytyy vähän järkeäkin käyttää eikä mennä mukaan hysteriaan.

Hepat meni tänään todella hienosti, tein zebben kanssa liikkeitä intteristä, teki täydelliset kokopiruetit ja kakkoset meni tänään oikeen hyvin :) harjoittelin myös laukkasiksakin ja sekin meni hyvin :) vähän se menetti pyöreyden siinä mutta pitää vaan harjoitella lisää.

Hilton teki ihan täydelliset vaihdot oik-vas, vas-oik on vaikea kun se heittäytyy pitkälsi vasemmalta puolelta. Kun sain vas asetuksen hyvin läpi niin se vaihtoi puhtaasti :)

3 kommentarer

 1. Hei! Ihan eri aihetta mutta toivottavasti ehdit vastaamaan.. Haussa olisi vetoauto ja traileri. Ostitko mahdollisesti omasi Saksasta vai ihan Suomesta? Haaveilen, että lähtisin kesällä hakemaan molemmat Saksasta, jos vain tietäisin luotettavat traileri- ja autoliikkeet sielä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! Ostin sekä traikun ( uusi Böckmann Mega Master) sekä autoni ( käytetty Kia Sorento) Saksasta :) olen ollut erittäin tyytyväinen :) auton hinta tulee olemaan suurinpiirtein sama kuin suomesta ostettuna, saa laskea että veroja tulee yhtä paljon lisää kuin autosta on saksassa maksettu.. mutta traileriin ei makseta veroja ja ne ovat huomattavasti halvemmat saksassa, katso esim www.mobile.de sieltä löytyy sekä autot että traikut :)

   Radera
 2. Paljon kiitoksia! :)

  SvaraRadera