Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 12 april 2013

Hello weekend!

Oih VIHDOIN sanon minä! En muista koska viimeksi olisi ollut näin kiireinen viikko, olen rampannut kolmessa (!!) tentissä,luennoilla, fashion-show harjoituksissa, pankissa palaverissa, ja tietenkin tallilla. Toisaalta tykkään kun tapahtuu näin paljon mutta sitten on aina hirveä stressi ennen tenttiä ja mä jään aina tosi myöhään yöllä lukemaan ja sitten herään siinä kuuden maissa aamulla jotta ehdin vähän kertailla ennen sitä tenttiä, joten univelkaa saattaa myös olla jonkin verran ;) Oli oikeen hyvä säkä kun hevosetkin rokotettiin ma:na niin ei tarvinnut stressata sitä että nekin pitäisi kunnolla liikuttaa ja treenata.

Ti:na Hilton kävi Cian kanssa maastossa ja Hilton oli kuulemma ollut oikeen rauhallinen ja nauttinut vaan maisemista (ei ole kovin tyypillistä Hiltonia kun se on aina yli-innoissaan kun pääsee maastoilemaan) mutta hyvä juttu että sekin oppii ottamaan vähän rennosti myös metsässä. Keskiviikkona kävelytin molemmat hepat ja menin Zebben kanssa selästäpäin ja vedettiin pari kierrosta ravia molempiin suuntiin ja ilmeisesti me oltiin erittäin huvittavan näkösiä kun siis annoin Zebben vaan mennä ravia pitkin ohjin niin poika oli pää aika pystyssä ja meni aika lujaa vauhtia :P no mut välillä sen pitää mennä vähän niinkuin se haluaa,ei aina voi pyytää täydellistä peräänantoa jne pitää osata vähän ottaa myös rennosti ja vaan istua kyydissä ja antaa hevoselle vapautta ;)

Eilen juoksutin Hiltonin, se pessoa on jostain syystä liian pieni sille nyt vaikka en ole säätänyt niitä remmejä,niin se osa joka pitäis tulle kintereitten päälle oli vähän liian ylhäällä ja Hilton esitti siinä parit aika mahtavat pukit :D lopuski rentoutui kun sain sen remmin alemmas ja meni oikeen hienosti ja rennosti. Zebben ratsastin ihan vaan ravissa, jumppasin sitä isoilla ympyröillä hetken aikaa.

Tänään tein vähän enemmän töitä ja jumppasin molemmat hevoset ravissa ja laukassa. Huomenna uskaltaa varmaan jo tehdä ihan normaalia duunia, ja onneks on kans aikaa :D

Kävin Agrimarketissa ostamassa vähän rehuja ja sattumalta löytyi nämä superhienot ratsastushousut ja oli pakko ostaa  :D aika ihmeissäni olin miten sieltä voi löytää ratsastushousuja :P


Inga kommentarer

Skicka en kommentar