Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 2 april 2013

Jännittää...


Lähtölistat tuli vähän aikaa sitten Kipaan ja mua oikeasti jännittää lauantain kisat nyt tosi paljon! Tottakai toivon että Zebbe tekis mahdollisimman hyvän suorituksen jne kun se on nyt kotona ollut niin hyvä. Hirveitä suorituspaineita... :)

Mulla on myös lähtö tosi myöhään joten mietin vähän että pitäiskö lähteä Ypäjälle vasta lauantai-aamuna ja ajaa kotiin vasta sunnuntaina, muutenhan me joudutaan ajamaan koko la-su yö ja vielä heti suorituksen jälkeen. Haluan myös seurata kisoja siellä koska meidän seurasta on aika monta ratsukkoa mukana, mm Nina Westerlund nuorten ratsastajien luokissa, Wilma Vuorensivu poneissa,Hanna Kalliolla ja Emma Jokinen avoimessa PSG-luokassa, Jasmin Sikström ja Jenni Rintala Inter II:ssa ja GP:ssä, aika huippua kun meidän seura on kasvanut huimaasti viime vuodesta, ennen sai melkeen yksin aina lähteä kisaamaan mutta nyt on kiva kun meitä on jo näin iso porukka kannustamassa toisiamme :)

Mitä muuten mieltä te olette, kypärä vai silinteri frakin kanssa nyt kisoihin ? :)

23 kommentarer

 1. Kypärän käytöstä on puitu keskustelua viimeaikoina todella paljon ja ehdottomasti esimerkkinä muille, kypärä päähän :)

  SvaraRadera
 2. Laita kypärä, näyttää hyvää esimerkkiä sun nuoremmille seuraajille ja ihailijoille :)
  Sun blogia on muuten tosi kiva lukea ku tää on selkee ja sä kirjotat monipuolisesti mitä teet Zebben ja Hiltonin kanssa. Olen myös saanut blogistasi joitain vinkkejä ylläpitohevoseni koulutukseen ja pienimuotoiseen valmentamiseen :) Onnea kisoihin!

  SvaraRadera
 3. Monen nuoren idolina ja esimerkkinä kun olet, niin kypärä olisi hieno valinta, mutta itse sen toki päätät.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peesaan, ehdottomasti arvostaisin kypärän laittoa enemmän. :)

   Radera
 4. Kyllähän se silinteri näyttää paremmalta frakin kanssa ;)

  SvaraRadera
 5. Niin, kypärä antaisi hyvän kuvas nuoremmille, mutta silinteri voisi näyttää paremmalta... :)

  SvaraRadera
 6. Silinteri kuuluu frakkiin vaikka on kaunis ajatus käyttää kypärää esimerkkinä nuorille. Näkeväthän he toisaalta olympialaisista silinteripäisiä ja youtubesta ilman kypärää ratsastusta myös..

  SvaraRadera
 7. Silinteri. Ehdottomasti.

  SvaraRadera
 8. Jos haluaa olla edelläkäviä niin, eikä vanhanaikainen niin kypärä ehdottomasti, ja toi samshield on vielä pirun tyylikäs!:)

  SvaraRadera
 9. Hjälm, många ungdomar läser din fina blogg. Hästar är hästar och hjälmen skyddar mer än cylinder. (visst är cylindern snyggare med frack, men ibland får förståndet gå före utseende)

  SvaraRadera
 10. Kyllä silinteri kuuluu klassiseen kouluratsastajan asuun. Siis se. :)

  SvaraRadera
 11. Monet kouluratsastajat käyttävät nykyään kypärää, hieno juttu! Jos halutaan kypärän käyttöä edistää ja muuttaa asenteita niin ehdottomasti kypärä päähän.

  SvaraRadera
 12. Monet suomalaiset & ulkomaalaiset kärkiratsastajat käyttävät nykyään kypärää, hieno juttu! Jos halutaan kypärän käyttöä edistää, niin ehdottomasti kannatan kypärän puolesta. Nykyiset kypärät on sitäpaitsi todella tyylikkäitä ettei senkään takia kypärää tarvitse jättää kotiin.

  SvaraRadera
 13. Silinterihän on toki tyylikäs mutta silti kannatan tuota kypärää! :)

  SvaraRadera
 14. Ääni myöskin silinterille :)

  SvaraRadera
 15. Kannatan ehdottomasti kypärää! Kyllä se on yhtä tyylikäs kuin silinterikin :-)

  SvaraRadera
 16. Kypärä on jotenkin omaan silmään tyylikkäämpi ja modernimpi vaihtoehto.

  SvaraRadera
 17. Kypärä. Jos Isabell Werth käyttää niin ei oo noloa...

  SvaraRadera
 18. Kypärä, tottakai!
  Vanhat frouvat ja herrat on vielä sitä mieltä, että silinteri "kuuluu" frakkiin, mutta eiköhän heidänkin mielipiteensä tässä ajan mittaan muutu :)

  SvaraRadera
 19. Hui kuinka paljon kommentteja tuli :D nythän ypäjän kisat jää välistä mutta olin kyllä päättänyt jo tätä kyselyä ennen minkä päähineen olisin laittanut ja kyllä se on se kypärä :) tosiaan ostin uuden samshieldin kypärän ihan sen takia että voisin sitä kisoissa käyttää ja kyllä ajattelin sitä myös frakin kanssa käyttää. Haluan olla hyvä esimerkki muille, varsinkin nuoremmille, koska onnettomuus voi tapahtua ihan koska vaan missä vaan vaikka kuinka varman hevosen kanssa. hevoset on pakoeläimiä ja jos ne jotain säikähtää niin siinä ei voi hirveesti tehdä mitään, tai vaikka jos ne kompastuu pahasti! Ja luulen että mitä enemmän ihmiset rupeaa käyttämään kypärää koulukisoissa sen enemmän suosituksi se tulee :) mun mielestä on paljon sporttisempaa ja modernimpaa ratsatsaa kypärä päässä kun ilman tai silinterin kanssa. Vielä mä en silinteristä luovu, vaan ajattelin että sitä voi ehkä käyttää jos on jotkut tosi tärkeät kisat esim mestaruudet tai sen sellaista :) mutta kypärä on kyllä se ykkösvalinta nyt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sun ajatusmaailma on aivan mahtava tuon kypärän käytön suhteen! Hienoa että 'VOKR ' käyttää kypärää kisoissa ja myöskin kotona :)

   Radera