Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 25 april 2013

Hilton sai parin päivän sairasloman..

Se kengän irtomisen juttu ei sitten lopunnutkaan siihen että lyötiin kenkä kiinni :P eilen en huomannut mitään outoa kun kävin kävelyttämässä Hiltonia mutta tänään mun piti juoksuttaa se ulkokentällä ja se ontui heti ensimmäisestä askeleesta just sitä vasenta takasta mistä kenkä irtosi.. ensin kävi mielessä kaikki maailman kauhusenaariot että nyt on menny jänne tai jotain yhtä hirveetä mutta totesin sitten että kaikista loogisinta on ehkä se että kavioon tuli reikä kun se kenkä meni tosiaan aika syvään sen kavioon silloin pari päivää sitten. Kengittäjä kävi illalla ottamassa kengän irti, eikä siinä kyllä mitään näkynyt ensin eikä kavio ollut lämmin mutta se aristi kyllä sitä kohtaa mihin kenkä oli mennyt kavioon, joten se sitten kaivoi siitä kohtaa kunnes se "reikä" tuli näkyviin ja se oli kyllä niin syvä että näkyi vähän verta :/ ONNEKSI huomattiin tämä tänään ja sain putsattua sen ja laitettua betadinehauteen koska vielä siihen ei ollut päässyt mitään mätää tai paisetta. Pitäisi siis olla kunnossa parin päivän sisällä! Toivotaan ainakin niin.. 

Hilton reppana huomas oikeen kuinka sen jalkaan sattui :/ Periaatteessa tämä sairasloma tuli sopivaan kohtaan koska mulla on pe-su ihan järkyttävän kiireistä, huomenna kirjoitan ensin tentin 9-14 jonka jälkeen meillä on kenraaliharjoitus ennen lauantain muotinäytöstä ( jepp olen lupautunut olemaan mallina muotinäytöksessä :P ) , ja lauantaina olen sitten siinä näytöksessä kiinni 11.00-22.00 :P sunnuntaina mun rakas poikaystävä täyttää 30 vuotta joten se päivä on sitten omistettu täysin hänelle :)

No mutta ei sen enempää mä jatkan nyt tenttiin lukemista, öitä ;)

1 kommentar

  1. Olen näköjään poikaystäväsi syntymäpäivä-kaima, joskin neljä vuotta vanhempana painoksena! Onnittelut sinne suuntaan ja Hiltonille paranemisia. Omalla on muutaman kerran naulanpainaman takia jouduttu kenkä irroittamaan ja parin päivän jälkeen on tosiaan saanut kengän kiinni ja päässyt takaisin normaalitreeniin.

    SvaraRadera