Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 20 april 2013

What a feeling!Kuvista suuri kiitos Sari Tuomaalalle!

Mä olen oikeasti ihan sanaton, ja kyyneleet lähellä.. taas kerran Zebben takia, ette voi ymmärtää kuinka onnellinen minä olen että me ollaan nyt oikeesti niin löydetty toisemme ja yhteistyö sujuu ja se myös näkyy arvostelussa kisoissa! Zebbe teki henkilökohtaisen ennätyksen vaativa B:tasoisessa luokassa ja sai huikeat 67,58% !!! Vaan se ilo Zebben silmissä kun se TIETÄÄ että on suorittanut hyvin on ihan sanoinkuvaamaton upea. Mä niin toivon että tästä on suunta ylöspäin että me nyt vihdoin ollaan löydetty toisemme ja päästetään näyttämään mihin me oikeasti pystytään!


Ja Hilton oli todella hieno verkassa,minä tein ISON virheen kun ratsastin sen aamulla, tunsin heti kun menin sen selkään että se oli vähän väsynyt,joten kävelin enimmäkseen ulkoverkassa. Maneesin pohja oli myös paljon raskaampi kuin ulkopohja ja Hiltonille valitettavasti raskaampi pohja ei sovi. Kaikki olisi varmasti mennyt paljon paremmin jos olisin jättänyt sen aamuratsastuksen väliin joten syytän kyllä täysin itseäni, kyllä hevonen kulkee pohjalla kuin pohjalla jos se vaan jaksaa :P mutta tosiaan Hilton teki muuten kuitenkin ihan siistin radan, molemmat vaihdot olivat epäpuhtaat, oik-vas oli vaan puoli askelta/askeleen takaset jäljessä mutta vas-oik oli varmaan 6 askelta jäljessä :P mutta en ollut oikeen muuta odotttanutkaan, Hilton keräsi kuitenkin hienosti pisteitä muissa liikkeissä ja lopputulos oli ihan superhuikeat 63,5% ! Vaativa B-debyytistä se on kyllä mielettömän hyvin, en TODELLAKAAN ollut odottanut läheskään noin korkeita pisteitä! tästä on erittäin hyvä jatkaa :)
Totilas? ;P nämäkin kuvat otti Sari, ISO kiitos avusta kisoissa!! :)

31 kommentarer

 1. Vautsi onnee hirveestii!!:) ja tosiaan näyttää ihan totilakselta!!

  SvaraRadera
 2. Sulla on kyllä tosiaan aikas mahtavat hepat! Hilton voikin olla Totilas II

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) kyllä niissä vähän samaa näköä on,samanlaiset kanget ja samanlainen tähti päässä :P

   Radera
 3. Onnea tuhannesti, olet tehnyt suuren työn tämän eteen, olet ansainnut tämän!

  SvaraRadera
 4. Wau!!! Jeee!!! Onnea!!! :)

  SvaraRadera
 5. Like totilas loimi hiltonille!<3;Dhienot pojaaaat ja superisti onnee!kova työ palkitaan!;)mikä olo tänään?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ai mikä loimi? :) Kiitos kaikille oikeen paljon onnen toivotuksista (noinko se sanotaan ?:P ) olo on ollut paljon parempi kuin eilen, ääni kyllä lähti vähän tuossa kun olin Zebben ratsastanut ja odotettiin palkintojenjakoa. Kyllä voi olla että huomenna ei ole ihan niin huikea olo koska en mä ihan terve todellakaan vielä ole :/ mutta se oli täysin sen arvoista!! <3

   Radera
  2. Niin sä voisit teetättää sellasen loimen jossa lukis se!;)

   Radera
  3. :D voi olla että Hilton ei halua olla mikään wannabe ku se luulee et se on itse niin paras :D

   Radera
 6. Olet voittonne ansainnut, hyvää työtä Sophia :)

  SvaraRadera
 7. Ootte upeita! Onnea!

  SvaraRadera
 8. onnea! hienosti meni! ootko aatellu ratsastavas joskus jossai muussaki ku aluekisoissa? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos! kuukauden päästä alkaa Zebbelle Small Tour ja Hiltonille 7-vuotis cuppi ja nehän on kansallisia, kyllä mä koko viime kaudenkin kisasin eniten kansallisia joten samoilla linjoilla mennään.

   Radera
 9. onnea hienoista suorituksista!! hilton on kyllä nyt kehittynyt lihaksellisesti niin pienessä ajassa ihan valtavasti, se on nyt kyllä ihan käsittämättömän upea.. onhan zebbekin tietysti mieletön, mutta aina vaan tulee ihasteltua hiltonia. tulee vaan mietittyä, että mitähän sen kanssa tulet vielä saavuttamaan :) varmasti vielä hurjan paljon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos oikeen paljon :) Kyllä minä uskon ja toivon että päästään vielä Hiltonin ja Zebben kanssa pitkälle, ainakin minä meinaan tehdä kaikkeni sen eteen :P

   Radera
 10. Oi vau tuo Zebben rata! Se näyttää nyt NIIN paljon rennommalta ja pehmeämmältä kuin aikaisemmin. Ja erityisesti laukkaohjelma oli huikean hieno :)Hyvää työtä olet tehnyt, onnea!

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos oikeen paljon, olen kyllä ihan supersupertyytyväinen Zebbeen ja kuinka hyvin se on edistynyt nyt sen jälkeen kun saatiin satulaongelmat selvitettyä :) sen selkäkin on ihan eri näkoinen jo kuin vaan 2 kk sitten :)

   Radera
 11. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä avosteluja olet saanut istunnastasi? kun katson videoita, niin mielestäni laukassa istut paremmin kuin ravissa. Ravissa kädet jäävät kovin irtonaisiksi kyljistäsi ja välillä nyrkit kääntyy. Lisäksi tunnut jännittävät hartialinjaa. Kysyn siksi, koska itsellä samoja ongelmia istunnan kanssa ja mietin paljonko ne vaikuttaa kaikkeen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. istunnasta sain Hiltonin kanssa molemmilta tuomareilta 7 ja Zebben kanssa 8 ja 7,5 :) kommentit Hiltonin kanssa "esität tyylikkäästi" ja Zebbellä "ratsastat tyylikkäästi"

   Radera
 12. Hienoa ja onnittelut!
  Zebbe näytti todella rennolta ja Hiltonin näyttävyys varmasti tuottaa vielä huippupisteitä kunhan koulutat sen yhtä pitkälle Zebben :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) juu eiköhän se siitä pikkuhiljaa, se on iso hevonen joten ei voi pitää liian kiirettä sen kanssa, sen pitää kehittyä omaan tahtiin jotta ehtii saada voimaa kantaa sen megakroppaa :P ja Zebbe oli tosiaan ihan superi! Ei enää sitä jännittynyttä niskaa ja ylilinjaa!! :)

   Radera
 13. noi sun hepat on niin hienoja :)

  SvaraRadera
 14. Onnittelut :)
  Hiltonista tulee aivan mieletön katseenvangitsija!!

  SvaraRadera