Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 16 april 2013

Paljon ilmoittautuneita!

Peräti 61 lähtöä la:n kisoihin ilmoitautunutta, tulee oikeen kunnon kisat, vihdoin :) ilmoitin molemmat hepat vaativa b-luokkaan mutta kisaan mestaruudesta vaan Hiltonin kanssa. Zebben kanssa haluan vaan harjoitella kisatilannetta, mulla on vaan yks rata alla sen kanssa ruunana ja se oli ainakin Kajaanissa täysin erilainen kuin ennen.
Päätettiin tehdä nyt niin että ollaan kisoihin ilmoittautuneet mutta seurataan tottakai tilannetta viiruksen suhteen, nyt ainakin näyttää ihan lupaavalta että voidaan lähteä :)
Hyi että mua JÄNNITTÄÄ Hiltonin Vaativa-debyytti, huomenna pitää harjoitella ohjelmanpätkiä kunnolla ;)

3 kommentarer

 1. Miksi et ns. Paremmalla hepalla menisi tota luokkaa? Tai taistelisit mestaruudesta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. No ihan sen takia koska tuntuu että zebbe on jo voittanut noi mestaruudet pari kertaa niin ei oikeen tunnu että on mitään ideaa osallistua niihin sen kanssa, siinä ei oo mtn haastetta. Toiv en nyt kuulostanut ylimieliseltä se ei ollu tarkoitus mutta Zebben kanssa tarkoitus kisata intteriä tällä kaudella ja tuun nurk:n vaan treenin takia :)

   Radera
 2. Ehdottomasti oikea päätös! Eivätpähän pääse pohjalaiset puskatädit hevostalli.netissä vinkumaan aiheesta. ;) "Miksi hyvät ratsastajat tulee hyvillä hevosillaan viemään aluemestaruuksiin lapsilta tikkarit ja rusetit, byäää.." Tsemppiä kovasti mestaruuksiin ja pidetään peukkuja, että kisat tosissaan järjestetään! :)

  SvaraRadera