Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 24 april 2013

Vaarallista metsässä..

Tein aika lyhkäsen mutta tehokkaan treenin Zebben kanssa, kakkoset sujui superisti, myös vasen piruetti, oikealle pitää vielä työstää,mutta kyllä se vielä irtoaa! Ravi oli paikoittain SUPERIA ja toivon todellakin että saadaan sitä huomenna videolle! Käytiin sitten loppukävelyt metsässä ja siellä oli jotain lintuja uimassa puskien takaa ja Zebbe säikähti niitä niin lujaa että lähti vetään täyttä laukkaa kotiinpäin :P reppana.. sain sen aika nopeasti pysähdettyä ja käveltiin sit vielä pieni pätkä kun yritin sitä vähän rauhoitella ja kai se sitten tajusi loppujen lopuksi että ei ehkä lintuja tarvitse pelätä vaikka ne onkin vedessä :P mutta reppana Zebbe kun sen sydän hakkas niin järkyttävän lujaa että tunsin sen oikeen selkeästi satulaan. Lisää metsätreeniä vaan ehkä se joskus oppii olemaan siellä rennosti :)


Hilton saa loppuviikon vähän vapaampaa kun tuntuu että meillä on ollut nyt pitkä kausi tosi rankkaa ja se on oppinut paljon uusia asioita ja sekä kroppa että pää on joutunut koville. Kävin sen kanssa pienellä "iltalenkillä" sitten vaan ja se sai haistella maata ja syödä vähän oksia :P Hilton tykkäs kun sai vaan olla :) huomenna pakko kuitenkin juoksuttaa ettei se villiinny liikaa ;) ja perjantaina Cian olis tarkoitus käydä sen kanssa maastossa :)
Aamulla kävin 7,3km pituisella lenkillä, kyllä teki gutaa :) pyrin käymään nyt joka aamu tuon pituisella lenkillä, lähtis vähän sitä rasvaa että kehtaa sitten olla bikineissä kesällä :P

3 kommentarer

 1. = )Sophia, kyllä voit vaikka heti mennä bikineissä minne vain!!

  Metsälenkit on ihan parasta.

  SvaraRadera
 2. Heh, mitä ihmeen rasvaa... katoin jo viime kesänä kisoissa, että onpas jollain ampiaisvyötärö :-)

  SvaraRadera
 3. voi kiitos että olette sitä mieltä, mutta kyllä tässä talven aikana on tultu syöytä vähä liikaa karkkia :P ei mutta kyllä mä käyn myös lenkillä ihan kunnon nostamisen takia ja se on tosi kivaa myös kun saa olla jotenkin yksin ajatustensa kanssa :)

  SvaraRadera