Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 3 april 2013

Hiltonista ravivideo ja pari kuvaa


Ratsastin Zebben kanssa tänään taas PSG:n läpi ja olin oikeen tyytyväinen,jopa koottu käynti oli nyt puhdasta!! Ravikin oli nyt tasaisempaa ja tuntui huomattavasti paremmalta kuin viime viikolla. Huomenna ajattelin juoksuttaa sen pessoalla ja perjantaina ratsastan sen kotona riippumatta lähdetäänkö pe vai la aamuna ypäjälle. Zebbe pitää myös PESTÄ se on ihan järkyttävän likainen!! onneksi nyt on ollut suht lämmintä niin voi varmaan hyvin pestäkkin eikä tarvi pelätä että se jäätyy :)


Vaihdot ei aluksi oikeen onnistunut, hihi :P
Hilton oli vähän tahmean tuntuinen aluksi mutta muuttui paremmaksi ja paremmaksi ja teki pari oikeen hyvää vaihtoakin, vaikka tänään oli ehkä enemmän epäpuhtaita vaihtoja ;) MUTTA hyvä juttu tässä on nyt se (verrattuna pariin viikkoon taaksepäin) että jos se vaihtaa epäpuhtaasti se vaihtaa takaa ensin. Se että takajalat on mukana ja jopa "etuajassa" on miljoonaa kertaa parempi juttu kuin se kun hevonen vaihtaa etuosa edellä! Näinhän Hilton teki koko ajan ihan vaan reilu viikko sitten vielä, nyt se kuitenkin saa sen takaosan mukaansa oikeen hyvin. Latailen vielä videon tänne vaihdoista kunhan olen vähän sitä saanut muokattua kun se oli niin pirun pitkä ja siellä on paljon epäonnistumisia myös  :P Mä myös asetin Hiltonin seuraavaksi tavoitteeksi debytoida Vaativa B-luokassa 20.4, alueen hallimestaruuksissa. Siellä on oikeen sopiva ohjelma Vaativa B:0 joka olisi täydellinen ensimmäinen vaativa, itse asiassa Zebbekin teki Vaativa B-debyytinsä samassa paikassa, Uudessa Kaarlepyyssä :)
(Videolla ravia ja sulkutaivutukset molempiin suuntiin,pikkuhiljaa voi tehdä vähän jyrkempiä mutta olen halunnut pitää ne vielä mahdollisimman loivina että tuntuu Hiltonille helpolta tehdä tämän ja että ei liian nopeasti pyydä liian paljon ettei se rupea jännittämään näitä sulkuja)

8 kommentarer

 1. Kivan letkeästi ja tyytyväisen näköisenä liikkuu hevonen. Ja on kyllä raamikas ja hieno! Tsemppiä kauden kisoihin!

  SvaraRadera
 2. Ihan mahtava hevonen toi hilton, en oo tollasta ravia nähny kovin usein!

  SvaraRadera
 3. nää sun hevoset on iha mahtavia ! kelpais itsellekki tollanen jos vaa sais :D

  SvaraRadera
 4. mitä mieltä oot siitä ypäjän kuumetapauksesta, oot silti menossa vai?
  ite oon kans tulossa kilpailemaan, ja näillä näkymin siis menossa kyllä.

  hilton on niin upea :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. oon menossa juu, oletan että kisajärjestäjät ei ottaisi riskiä jos oikeesti olisi vaara että hevoset siellä voisivat tarttua virukseen, pitää pysyä kaukana vitostallista :)

   Radera
 5. Wau miten hieno Hilton! Mahtavan näköistä, letkeää, isoa ja lennokasta! Puhumattakaan, että hevonen on tyytyväisen oloinen :)

  SvaraRadera
 6. Kiitos kaikille, hilton varmaan ylpeilee nyt vielä enemmänkun kuulee kaikki ihanat kommentit ;)

  SvaraRadera
 7. ihan mahtavaa huippu ihana ja mahtava ravi näkee harvoin ja on vielä noin nuori!<3tsemii kisoihin!

  SvaraRadera