Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 22 april 2013

Super-Zebbe !

Päätin vasta 19.30 aikoihin lähteä sittenkin ratsastaan, olin jo päättänyt että hevoset saavat pitää vapaapäivän kun itse tulin kotiin vasta klo 18 jälkeen ja oli muutenkin tosi inhottava tuuli ulkona. Mutta sitten iski kauhee inspis ja pakko päästä Zebben selkään joten tehtiin sittenkin treenit Zebben kanssa :P ja onneksi päätin lähteä koska Zebbe oli maailman ihanin!!! Sen ravi, Oh My God ! toivon että saan sen esille torstaina kun Cia tulee kuvaamaan kun mun on ihan pakko saada se videolle että voin näyttää teille! Kun se oli noin hyvin selän yli niin harjoiteltiin myös passagea ja piaffia, nekin toimi superhyvin, se haluaa välillä tehdä liian isoa passagea ja silloin se vähän menettää tahdin mutta sitten kun se vähän malttaa ja ei nosta jalkoja ihan niiin korkealle niin se tahtikin pysyy hyvin :) Tein myös kokopiruetit ja sarjat joka kolmannella ja joka toisella niinkuin ne tulee Intermediate 1:ssä, hyvin sujui, kakkoset oli tänään todella helpot :)


Hiltonin päätin päästää irti maneesiin niin se sai vähän leikkiä rodeoheppaa tänäänkin :P se tykkäs kyllä mutta  siltä irtos toinen takakenkä puoliksi ja vääntyi aika pahasti :/ sain sen onneksi väännettyä takaisin "paikoilleen" niin että se pystyy astumaan jalalle ilman että sattuu mutta huomisen projekti on saada äkkiä kengittäjä lyömään kenkä kunnolla kiinni! Hilton reppana :/ ei ihan mennyt niinkuin olin suunnitellut.. tästä tulee taas mieleen että kyllä pitäis käydä joku minikurssi ja opetella miten lyödään irtokenkä kiinni!!!

12 kommentarer

 1. joo ois kyllä niiin megahyvä taito osata lyödä irtokenkä kiinni :) !

  SvaraRadera
 2. Jos ei oo kauhesti vääntyny kenkä tai lohjennu kavio, niin irtokenkä on tosi helppo laittaa. Tietysti pitää uskaltaa ne naulat lyödä ym. Mä oon miehen "kouluttanu" siihen hommaan ja onpa näppärää kun ei aina tarvi kengittäjää oottaa. :)

  SvaraRadera
 3. Tästä sun blogista tulee aina niin hyvälle mielellä, kun oikein puhkut treeni-intoa, se tarttuu itseenkin! :)

  SvaraRadera
 4. Heh, ootko huomannu että sutkin on linkattu Hevostalli.netin ratsastusosiolla topikkiin jossa kauhisteltiin mun tapaa kääriä pintelit? :D Säkin käärit samanlailla, eli että pintelipatja jää joskus polven yli.

  Siellä on taas besserwisserit vauhdissa! :D

  http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=3996256&t=3996256

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha kato joo :D JESS mä just odotan tilausta kun oon tilannut oikeen saaakelin isot patjat, pitää heti laittaa ne päälle ja ottaa kuvia tänne ;P on se kiva kun ihmisillä on mietittävää :D

   Radera
  2. Juurikin näin! :D Varaudu ht:netin ryöpytykseen epäsopivista varusteista ja hevosen rääkkäämisestä! :D

   Helkkari, tosi näppärä tapa kääriä pintelit! En kyllä ajatellut lopettaa vaikka ht.netissä myrskyää. :D

   Radera
  3. on joo, Saksassa mulle tuo tapa opetettiin, on kyllä tosi hyvä, varsinkin Hiltonille kun sille nuo "normi"kokoiset ovat puolet liian pienet :P Onhan se aika säälittävää miten joillakin ei ole tärkeämpää tekemistä kun tuollaisista asioista jutella :P noh ei se ole multa pois :D (kannattaa tilata Calevolta ne isot patjat ne on superhyvät ;) ja isot ja varmasti NÄKYY :D hehe :P )

   Radera
  4. Kiitti vinkistä! Pitääkin laittaa ne niin että patjojen logo paistaa kilometrien päähän! ;)

   Radera
  5. niinpä, eihän niistä muuten mitään hyötyä ole ;)

   Radera
 5. Jestas Zeppe poseeraa ruusukkeet korvilla! NIIN ylpeä ja arvonsa tunteva hevonen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo se oli kyllä niin ylpeä, ja tiesi että oli paras <3

   Radera