Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 7 april 2013

Rento sunnuntai

Hyi saakeli mikä keli ollut tänään! Lunta satanut eikä aurinkoa ole näkynyt.. tuntui jotenkin oudolta kun nyt on aurinko paistanut varmaan 2 viikkoa putkeen :)

Tänään aloitin Hiltonin kanssa työskentelyn ja ratsastin sen maneesissa nivelillä, tarkoitus oli mennä oikeen kevyt palauttava jumppa eilisen valmennuksen jälkeen mutta Hilton oli jostain syystä aika innokas ja energinen joten tein sitten parit vaihdoit molempiin suuntiin ja ravissa vähän kokoamista kun se oli niin hyvin selän yli. En kuitenkaan ratsastanut kuin ehkä n 20-30min yhteensä, mutta oli tosi tyytyväinen kun se oli niin innokas vielä tänään tekemään töitä, eilen kun se oli vielä tosi väsynyt.

Zebbe pääsi pessoaan juoksemaan, ravas ihan mielettömän hienosti oikeaan kierrokseen, ja venytti tosi hyvin eteen alas molempiin suuntiin. Liinassa on myös kiva nähdä miten se edistyy. Ihan kuin jotain sen selässä on nyt irronnut tai loksahtanut, kun se liikkuu niin paljon irtonaisemmin ja varsinkin liinassa näkee kuinka koko selkä nyt liikkuu kun aikasemmin sen oikeen näki kuinka jumissa se oli. Ihanaa tosiaan!!

Pojat pääsi sitten vähän leikkimään toistensa kanssa, aika kiltisti ne nyt oli vaikka Hilton välillä vähän katsoi vihaisesti Zebbeä päin, mutta Zebbe ei onneksi hirveesti siitä piitannut vaan yritti syödä Hiltonin silmää sekä alahuulta :D hassut pojat <3 p="">
2 kommentarer