Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 18 april 2013

Parempi tänään!

Olo on hieman parempi, ja onneksi koska oli pakko päästä ratsastamaan hevoset. Toivottavasti en kadu tätä myöhemmin, oon nimittäin tosi flunssainen vielä mutta en ihan yhtä heikko kuin eilen kun en edes päässyt tyyliin sängystä ylös :D

Aloitin Zebben kanssa ja se oli tänään (uskokaa tai älkää :P ) LIIAN PEHMEÄ!!? Miten tämä voi olla todellista? mutta näin se vaan oli, se oli siis silleen melkeen huonolla tavalla vähän "löysä" mitä siis Hilton osaa olla ja en olisi voinut kuvitellakaan että Zebbe ikinä voisi olla vähääkään löysä ratsastaessa :P Mutta tosi kiva sehän tarkoittaa että se nyt pystyy rentoutumaan 110% ratsastuksessa mikä on aihan supermahtava juttu!! Ennenhän se on AINA jännittänyt vähemmän tai enemmän vastaan. En yrittänyt tänään enää pyytää sitä isoa leijuvaa ravia koska se ei vielä sitä jaksa kisoissa pitää läpi kaikki liikkeet joten on parempi mennä vähän pienempää ravia jonka se pystyy pitämään samana läpi ohjelman. Harjoittelin paljon siirtymisiä niinkuin oli tarkoituskin ja se kuunteli oikeen hyvin! Ei oikeastaan ole mitään huonoa tämän päivän treenistä Zebben kanssa sanottavaa, olin niin hämmästynyt sen pehmeydestä ja rentoudesta että kaikki vaan oli niin kivaa tänään :)


Hilton oli myös paljon parempi kuin toissapäivänä,tänään kaikki oik-vas vaihdoit olivat siistit ja puhtaat ja vas-oik paremmat mutta takaosa vähän jäljessä.. sille nyt ei tässä vaiheessa voi mitään ja olen silti äärimmäisen tyytyväinen että Hilton on ne vaihdot oppinut näin äärimmäisen nopeasti vaikka ne ei ihan sataprosenttisen puhtaat aina ole :) ravissa se oli hyvä (niinkuin aina) vaikka haluaisin siihen enemmän voimaa lisättyihin ja keskiraveihin. Muistan että Zebbekään ei osannut vielä 7-vuotiaana ollenkaan lisätä ravia kunnolla, ja nythän se tekee jo ihan mielettömän lisäykset joten se vaan vaatii paljon aikaa että saa voimaa. Mä en myöskään halua harjoitella noita lisäyksiä liian paljon koska se kuluttaa hevosta.Mieluummin harjoittelen hevoselle voimaa takaosalleen ja sitten ne lisätyty rupeaa kyllä sujumaan itsestään kunhan tulee tarpeeksi sitä voimaa :)

Huomenna olis sitten pesupäivä, ihanaa kun saa pestä ja puhdistaa kaikki varusteet ja hevoset! Toivotaan että olo vähän paranisi huomiseen mennessä.. Odottelen tässä lähtölistoja vielä toivottavasti ne tulee vielä illan aikana!

1 kommentar