Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 20 januari 2013

yli 200 lukijaa ja uusi banneri!

Pikkasen muuttui tuo banneri kun kaveri laittoi siihen pari uutta kuvaa ja vähän eri väristä,mitä pidätte? omasta mielestäni on tosi hieno :) voitte käydä Annen blogia täällä katsomassa: Donnatello . Ja tosi upeaa että minun blogilla on  jo yli 200 lukijaa,  ihanaa että niin moni jaksaa lueskella mun juttuja ;) sen kunniaksi saatte valita minulle jonkun postausken aiheen, josta haluaistte lukea enemmän, joten toivomuksia tulemaan! Ja muutenkin voitte ehdotella mistä mieluiten luette täällä.

Meillä on poikaystävän kanssa rento ilta suunniteltuna, olen leivonnut suklaakakun ja pian ruvetaan laittamaan ruokaa, ja katsotaan joku leffa :) ihanat nämä rennot "lököpäivät" :)

11 kommentarer

 1. Blogi on tyylikkäämpi uuden bannerin myötä - antoi tietyllä tavalla ryhtiä kokonaisuuteen! :) Jos saan antaa vinkin ja haluat sellaisia vastaanottaa, niin voisitko leventää tekstikenttää suuremmaksi ja laittaa sponsoroidesi valkoiset taustat läpinäkyväksi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos vinkeistä, mä vaan oon niin huono näissä jutuissa että en tiedä mistä saisin nuo vaihdettua :/ oli kyllä tosi hyvät ideat muuten niin tekisin kunhan löytäisin että mistä :P

   Radera
 2. Varustepostausta odotellessa :)!

  SvaraRadera
 3. Plääh en nää banneria :/

  SvaraRadera
 4. Milloin tulee uusi kyselyhetki että voi lähettää kysymyksiä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voin varmaan laittaa sellaisen vaikka heti :)

   Radera
 5. varustepostaus tai videopostaus olis tosi kiva! :-) tai sitten kerrot miten sun aika riittää päivittäin niinku hepoihin ja sit opiskeluun/työhön, aamusta alkaen. :) ja toi banneri on todella kiva ja muutenkin sun blogia on niin kiva seurata! :) ~koulutuuppari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minkälaisen varustepostauksen haluaisitte? mistä varusteista ja missä mielessä?:) ja kiva kuulla että tykkäät blogista! :)

   Radera
  2. omista kisavarusteistasi ja heppojen kisavarusteista olisi kiva kuulla kuvina tai videona :) ja samalla kertoisit mitä kisoissa pitää aina olla mukana. :) tai sitten ihan arkivarusteista, mutta enemmän kiinnostaisi kisavermeistä :)!

   Radera
 6. Käytätkö urheilun tukena jotain lisäravinteita, mitä? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jotain vitamiinilisää syön ja magneesiumia, sekä kalaöljyä. Mutta ihan sellaista kunnon treeni-lisäravinteita en syö, yritän mieluummin syödä hyvää ja terveellistä ruokaa :)

   Radera